x

Akcija: Octavia za 29.990 KM !

Najprodavaniji automobil u Bosni i Hercegovini ŠKODA Octavia od danas je kupcima dostupna po veoma povoljnoj cijeni od 29.990 KM sa uključenim PDV-om.

- ``Akcijski model Octavia Ambiente LIFE će pobuditi mnogo interesovanja kod bh. kupaca jer se radi o bogato opremljenom modelu po izrazito atraktivnoj i neponovljivoj cijeni“, ističe marketing menadžer ŠKODA BiH Senad Trnka, te dodaje, „naglašavam da se radi o ``run-out`` modelu Octavie A5, te da su količine ograničene s obzirom da u prvoj trećini sljedeće godine očekujemo novi model Octavia A7 koji će cjenovno ali i dimenzionalno biti nešto više pozicioniran u odnosu na aktuelni model``.

Akcija nosi naziv ``Ostvari svoj životni san`` i sadrži novi paket opreme kreiran od strane  ŠKODA AUTO a.s. u saradnji sa ŠKODA BiH.

Novi paket Octavia Ambiente LIFE predstavlja idealnu kombinaciju opreme i motora u odnosu na uloženu vrijednost. Paket sadrži: prednje i bočne zračne jastuke naprijed, automatsku klimu, 16`` aluminijumske felge, prednja maglo svjetla, srednji naslon za ruke naprijed, radio CD MP3 uređaj ``BLUES``, električne podizače prozora naprijed, ON board computer, metalik boju.

Ovako opremljen model ima dobro poznati 1.9 TDI motor snage 105 KS. „Važno je napomenuti da sa ovom akcijom ne prestaje trenutna ponuda modela Octavia Elegance PLUS koja sa nešto bogatijom opremom i predhodno navedenim motorom košta 31.499 KM sa PDV-om“, zaključuje Trnka.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.