x

Akcija u Moderna butiku: Torbe po cijeni od 15, 18 i 22 KM!

Ludo vrijeme, lude cijene! Ovih dana, pripadnice ženske populacije očekuje neodoljiva ponuda u butiku Moderna. Naime, u poslovnicama butika Moderna u Wisa Shooping Centru i Sara Centru na Ilidži (I sprat) na akciji su torbe koje možete pronaći po cijeni od 15, 18 i 22 KM. 

Razloga za poći u butik Moderna je više nego ikada. Iako su poslovnice poznate kao mjesto gdje će kako muškarci, tako i žene pronaći idealne stvari za sebe, ovih dana na snazi je posebna akcija gdje su torbe po cijeni od samo 15, 18 i 22 KM. Ono što je zagarantovano, jeste da ćete među velikim izborom torbi naći pravu za sebe. Razni dizajni, boje, veličine, omogućavaju svim starosnim dobima da pronađu torbu koja je odgovarajuća. 

 

I pored akcijskih cijena, ono što butik Moderna garantuje jeste kvalitet, tako da će vaša torba biti dugotrajna, a pri tome uvijek u trendu, jer se u poslovnicama Moderna nalazi jedinstven izbor, koji će vas definitivno oduševiti. 

 

Naravno, ne propustite da u butiku Moderna možete pronaći i širok asortiman obuće, kako za žene, tako i za muškarce, kao i vrhunsku garderobu, te nakit, novčanike i druge asesoare. 

 

Kako se bliži 8. mart, naša preporuka je da vašu ljepšu polovinu, ili dragu osobu obradujete torbom iz butika Moderna, koja će joj, ne sumnjamo, pored ruže i cvijeća itekako prijati.

 

Posjetite i facebook stranicu Kožna Galanterija MODERNA, saznajte više informacija i pogledajte vrhunski izbor torbi:
https://www.facebook.com/galanterijamoderna

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.