x

Ako ste sreli PRAVU LJUBAV, znaćete po ovim znakovima!

Evo kako izgleda biti sa osobom koja je definitivno vaša druga polovina.

Priznaćete da nema boljeg osjećaja na svijetu od onog kada ste zaljubljeni u osobu koja vam potpuno odgovara. Kada sretnete svog muškarca iz snova zaboravićete na sve one pogrešne koje ste morali da upoznate kako biste stigli do njega, ono što ćete osjećati tada neće biti samo osjećanje ljubavi već potpunog zadovoljstva sreće, nešto magično, neobjašnjivo, jedinstveno...Ukoliko vas nismo mnogo zbunili, u nastavku smo pripremili spisak osjećanja koja ćete osjetiti kada ste sa pravom osobom. 

 

I ujedno prepoznajte da li je vaša trenutna veza ona sudbinska, prava, jedinstvena ili vas čeka još uvijek čega potraga.

 

Kada upoznate pravu osobu bićete zbunjene...

Možda vam djeluje neobično, ali kada vam ušeta u život neko koga ste čekali cijeli svoj život, bićete iznenađene, možda čak i zbunjene. Da, lijepo ste pročitale! Ali ne brinite, bićete prijatno iznenađene i pitaćete se da li se to stvarno dešava, da li je samo san ili vam je konačno naišao neko ko vas toliko razumije, čini nasmijanom i zaljubljenom.

 

...ali i sigurne

Ne sumnjamo da će vaš dragi umjeti da vas fizički zaštiti ukoliko je to potrebno, ali ovdje mislimo na onu važniju sigurnost - emocionalnu. Jedostavno prije svega ćete osjetiti da možete da mu vjerujete, da je uvijek tu za vas, da koji god problem naiđe on je tu da ga zajedno sa vama riješi. Sigurne ste ga vas voli, ne sumnjate u njegove riječi i definitivno njegov zagrljaj biće najljepše i najsigurnije utočište.

 

..neopisivo srećne

Da li ima ljepšeg osjećanja od neopisive sreće, a čak ne znate ni pravi uzrok tom neodoljivom osmijehu kojeg niste skinuli s lica cijel dan? Uzrok zapravo postoji i za to je kriva osoba koja vam cijeli svijet čini ljepšim i boljim mjestom za život. Samo pravi partner će u vama izazvati to magično osjećanje sreće jer on postoji da vas usreći, makar to bio samo jedan pogled, poljubac ili poruka za dobar dan.

 

... spremne za korak dalje

Sjećate se kako ste ranije pričale da niste još uvijek spremne da stvari budu ozbiljne, da vam je potrebno još vremena za korak više? Te priče padaju u vodu kada sretnete partnera koja vam u potpunosti odgovara, jer sa njim želite apsolutno SVE! Nije bitno ni vrijeme ni mesto, jednostavno osjećate da bi sa njim mogli na kraj svijeta ako vas pozove.

 

... prije svega znaćete koliko ste mu važne

Da li je on najbolja stvar koja vam se desila? A isto tako znate da je on srećan i prezadovoljan jer je konačno našao osobu poput vas! On neće dozvoliti da zaboravite koliko je srećan jer ste zajedno, zbog čega se on tako ludo zaljubio u vas i koliko značaj imate u njegovom životu.

 

... potpuno slobodne

Prava ljubav podrazumijeva i pravu slobodu i osjećaj da vas niko ne sputava, već vam daje vjetar u leđa. I dok ste se u prošlim vezama osjećali kako ste u zlatnom kavezu i ponekad se koristili sitnim lažima, sa pravom osobom nema potrebe za tim. On vam daje snagu i slobodu da donosite sopstvene izbore, uvijek će se naći kao podrška i oslonac i osoba kojoj možete povjeriti apsolutno sve. On ima povjerenja u vas da ćete uvijek postupiti kako treba, ne provjerava vas i svaki problem riješava razgovorom, a ne svađom. Slobodne ste da idete na kraj svijeta same, a opet da budete samo njegove.

 

...  i pune nade i planova

Ne plašite se šta će biti u budućnosti jer jedva čekate da doživite lijepe stvari sa vašom omiljenom osobom. Bezbroj planova, zajedničkih ciljeva vas čekaju da ih ostvarite i nadate se lijepim događajima, a zašto i ne biste kada imate pravu osobu pored sebe. Uživajte - jer to što osjećate trenutno je najbolji ojsećaj na cijelom svijetu.

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.