x

Aleksandra Džidža Stojković kao manekenka u novom spotu Armina Bijedića! (VIDEO)

Armin Bijedić, koji je publici poznat i kao ``Kralj derneka``, a što je jasno svima onima koji su barem jednom bili na njegovom nastupu ima hit pjesmu koja nosi naziv ``Ni traga od nje``. Za novu numeru se već sada može reći kako je postala pravi hit, jer je istu bez bilo kakve reklame do sada na internetu preslušalo više od 100.000 ljudi, što je bio povod da Armin snimi i spot. Pjesma je idealna za sve koji su razočarani u ljubav, a u uspjeh pjesme se nije ni sumnjalo budući da ovaj hit potpisuje jedan od najtraženijih autora kod nas Amil Lojo. 

Armin Bijedić i Amil Lojo i više su nego zadovoljni uspjehom pjesme ``Ni traga od nje``, što je sasvim jasno uzmemo li u obzir da je bez bilo kakve reklame zabilježila sjajan uspjeh i brojku od preko 100.000 pregleda. Uspješni tandem Lojo i Bijedić je siguran da će se ta cifra povećati, nakon što svi vide snimljeni spot. 

 

Armin je novu pjesmu ekranizirao na nekoliko atraktivnih lokacija u Beogradu, a spot je rađen u produkciji ``Tropical Life Is fun``. Ranije zbog gostovanja kako u BiH, širom Evrope i Americi, Bijedić nije mogao naći slobodno vrijeme kako bi snimio spot, a sada kada je i taj dio posla završen, ovaj najtraženiji mladi pjevač više je nego zadovoljan.

 

Njegova kolegica Aleksandra Stojković Džidža došla je na snimanje spota s namjerom samo da se pozdravi sa kolegom. Ali, iznenada je dobila angažman jer je na insistiranje Armina i produkcijskog dima, Džidža stala ispred kamera pa ćemo je u njegovom novom spotu gledati kao jednu od statista.

 

Lojo smatra da je Bijediću bila potrebna ovakva pjesma. Rađena je namjenski za njega i ``stvorena`` je za dobar dernek.

 

- Publika već odlično reagira na novu pjesmu. Horski je pjevaju na svakom mom nastupu. Više sam nego zadovoljan i uvjeren kako već imamo hit za ovo ljeto - kaže ``kralj`` dobrih derneka.

(Express/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.