x

Aleksandra Kovačević očarava pojavom u vjenčanicama!

Lijepa Sarajka, TV-voditeljica i manekenka, koja je prije dvije godine odnijela titulu Miss planete Zemlje BiH Aleksandra Kovačević potpuno oduševljava svojom pojavom u vjenčanicama renomiranog španskog brenda. Radi se o ekskluzivnim haljinama jednog od vodećih svjetskih proizvođača. Aleksandri je izuzetna čast što je upravo ona izabrana da bude zaštitno lice.

- ``Kada su mi ponudili saradnju, sa velikim zadovoljstvom sam pristala, s obzirom na to da  su u pitanju vjenčanice za koje se opredjeljuju milioni mladenki visokog kriterija, sa izuzetnim smislom za stil i ljepotu. Modeli koje ja nosim su kolekcija Pronovias 2013. Pozvali su me jer  su već gledali neke moje ranije fotografije i smatrali su da bi ja, ukoliko pristanem, bila model za ovaj editorijal kakvog su i tražili. Ja sam sa velikim zadovoljstvom pristala.``

Za fotografije je bio zadužen mladi kreativni par Dženita Čengić i Dženan Čengić koji su ne samo zaljubljeni jedno u drugo, nego i u posao kojim se bave. U prilog tome ide činjenica da već četiri godine usrećuju mladence svojim prelijepim fotografijama. O njima ćete svakako imati priliku još čuti. 

- ``U svakom slučaju bilo je divno biti dio ovog projekta. Osjećala sam krasno u svakom modelu vjenčanice``, otkrila je Aleksandra.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.