x

Aleksandra Radović još jednom oduševila publiku u Coloseum Clubu!

Svi zaljubljeni posjetioci Coloseum Cluba ove subote su mogli uživati u sjajnom nastupu Aleksandre Radović.  Draga gošća je još jednom napunila Coloseum do posljednjeg mjesta, a svojoj vjernoj publici je pružila nezaboravnu noć. Uz novi imidž i izvedbu hitova iz 2014. godine ``Mali peh`` i ``Sa mnom``, pokazala je zašto ima posebno i cijenjeno mjesto na muzičkoj sceni. Njeni vjerni fanovi su pjevali uglas sjajne pjesme kao što su ``Nisi moj``, ``Kao so u moru``, ``Nemoj`` i mnoge druge, a svi zaljubljeni su posebno uživali u izvedbi pjesme ``Čuvam te``. 

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Romantika je obilježila ovu subotu, a Aleksandra je ovom prilikom na veliko zadovoljstvo svojih obožavaoca najavila svoj novi album koji se nestrpljivo čeka, a koji će nesumnjivo donijeti velike hitove i ujedno himne ljubavi.   

 

U subotu, 21.02. sa početkom u 22 sata Coloseum Club će ugostiti još jednog sjajnog muzičara za čije se nastupe uvijek traži karta više, Dženana Lončarevića. Provedite i ovu subotu u centru zabave i sjajne muzike, a za sve informacije o cijeni ulaznice i rezervacije potražite putem web ili Facebook stranice. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.