x

Aleksandrin stric ušao u Parove, ona DOŽIVJELA NERVNI SLOM kada je otkrio OVO o njoj!

Aleksandra Subotić sinoć je doživjela veoma neprijatno iznenađenje kada je u vilu ``Parova`` ušao njen stric Srboljub, za kog je ranije tvrdila da ju je maltretirao. Srboljub je ušao u vilu i momentalno počeo da iznosi Aleksandrin ``prljavi veš`` zbog čega se ona rasplakala.

- Da li ste vi normalni? Znate li vi da su on i njegova porodica mene maltretirali i da sam ja zbog njih svašta prošla? - rekla je Aleksandra dok je grcala u suzama.

 

Ipak, Srboljub se tu nije zaustavio, te je otkrio i zašto Aleksandra Subotić nikada ne pozdravlja mlađu sestru Goranu. Rekao je kako Gorana ne može da gleda sestru u Parovima i da je se stidi.

 

Aleksandra je izašla u dvorište kako bi se smirila, dok ju je tješio David. 

 

U jednom momentu Slađa se pobunila i rekla kako više ne može da sluša o Subotićima i da sumnja da su se svi dogovorili za učešće u rijalitiju kako bi dobili na medijskoj pažnji.

 

Inače, bilo je navoda da će u vilu ući i Aleksandar Čabarkapa, to se nije desilo. Navodilo se da će Čabarkapa ući u vilu sa nanogicom, te su se uplašeni ukućani raspitivali da li je to uopšte moguće.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.