x

Amela i Alija u najluđoj noći u godini zapalili klub Barlotti!

Najpopularniji klub u Sarajevu - Barlotti bilježi više nego uspješnu 2016. godinu! Iza kluba Barlotti stoji bezbroj derneka i uspješnih koncerata, gdje su gostovala najzvučnija imena naše estradne scene. Barlotti definitivno pomijera granice, pa osim što važi za jedino mjesto u glavnom gradu BiH, gdje ćete naići na najpopularnije pjevače, dobro je poznato i po fenomenalnim ponudama koje pruža svojim gostima. Tamo je uvijek veselo, a najluđa noć u godini je posebna priča za sebe. 

Club Barlotti Sarajevo

Bulevar Meše Selimovića 20 Sarajevo

U svom stilu, klub Barlotti je okončao 2016. godinu i zakoračio u novih 365 dana. U narednom periodu, Barlotti obećava niz fenomenalnih događaja i naravno nastupa popularnih izvođača, pa vas tako 11. 2. očekuje nastup Peđe Medenice. 

 

Kada je u pitanju novogodišnja noć, ono što se mora spomenuti jeste činjenica kako su rezervacije u klubu Barlotti planule u kratkom vremenskom periodu, što je jasan pokazatelj kakvi derneci se tamo spremaju. A da je najluđa noć opravdala ovaj naziv, uvjerili smo se upravo u Barlottiju. 

 

U krcatom Barlottiju vladala je totalna ludnica. Amela Brdar i Alija Huzbašić su svojim izborom pjesama uspjeli ``zapaliti`` masu, a nevjerovatna atmosfera u spoju sa pozitivnom, prazničnom energijom u najluđoj noći u godini rezultirala je dernekom do zore. Zadovoljni posjetioci Barlottija su oduševljeno lumpovali sve do sitnih sati, pe je zaključak da će se ovakav novogodišnji lom pamtiti dugo vremena. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.