x

Američki voditelj optužio Amidžića da mu je ukrao emisiju i nazvao ga IDIOTOM, a onda mu je Ognjen ZAPUŠIO usta!

Američki voditelj Endi Koen, tvrdi da je Ognjen Amidžić ukrao cijeli koncept svoje emisije od njega, pa je Amidžića još nazvao i idiotom. Ali, srpski voditelj se nije mnogo potresao zbog ovoga i u svom stilu je odgovorio bezobraznom Koenu.

– Večeras mi je neko na Tviteru napisao da u Srbiji postoji emisija koja je kompletno pokrala naš koncept! Znamo da inspirišemo dosta ljudi širom svijeta, pa smo to uzeli sa zadrškom, ali onda smo pogledali Omni Dži šou. Potpuno nas je pokrao! To je naš set, to je naša igra sa točkom, to je to! Samo nema brkova! Moj srpski nije naročito dobar, ali evo – Omni Dži, ti si idiot – poručio je Koen u svojoj posljednjoj emisiji Amidžiću.

 

Osim što je pogrešno izgovorio naziv emisije, Koen je zaboravio i da pomene “nebitnu” činjenicu da je on sa svojim šou programom “Watch What Happens: Live” startovao u julu 2009… dok je “Amidži šou” počeo sa prikazivanjem 2008, znači, godinu dana ranije!

 

A na Koenove optužbe, Ognjen je uzvratio u svom stilu.

 

– Dijelovi seta, pa i točak, elementi su koji se koriste u raznim emisijama širom svijeta. I Lea Kiš ima točak, mogao je to i njoj da kaže – rekao je Amidžić za “Mondo”.

 

A to što ga je američki voditelj nazvao idiotom, Amidžić je ovako prokomentarisao:

 

- Ništa čudno, tako oni to rade… Neka su živi i zdravi!

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.