x

Amra Silajdžić-Džeko zaštitno lice nove kolekcije Alma Ras, proljeće/ljeto 2017.

Poznati i uspješni bosanskohercegovački brend i istoimena kompanija Alma Ras d.o.o. angažovala je, po mnogima, najljepšu i najuspješniju manekenku Amru Silajdžić kao nosioca kolekcije proljeće – ljeto 2017.

Ove sedmice u Sarajevu je organizirano snimanje i fotografisanje nove kolekcije, a Amra je imala priliku isprobati i promovisati senzualno donje rublje i spavaći program. 

 

Kreativni tim kompanije Alma Ras pronašao je inspiraciju u ženi i njenim željama, te svakodnevnim potrebama, ali i u posebnim prilikama. Nova kolekcija njeguje ženstvenost, a posebnom izvedbom ukazuje se na jednostavnost kao ključ privlačnosti. Upotrebom kvalitetnih materijala i suptilnih detalja, pomno odabranih, pokazalo se da nema mjesta improvizaciji u procesu kreiranja kolekcije. Modeli nježno dodiruju žensko tijelo, dok silueta ističe magnetnu karizmatičnost. Prelazeći iz više tonova roze, preko plave i teget, te neizbježne crne boje, koja nosi vječnu eleganciju, zadržan je fokus na ekspresiji ženstvenosti i neupadljivog seksipila. Precizno odabrana čipka, prozračan til, satenske vezice i razni sitni detalji koji su svrstani u prateći materijal svakog artikla zaokružuju okvire dizajna i profinjenog stila.

 

Alma Ras kroz saradnju sa Amrom Silajdžić-Džeko ukazuje i prezentuje na pravi način ono što svaka žena želi u svom ormaru – kvalitetne i jedinstvene komadiće za svaku priliku. Izlazak spomenute kolekcije najavljen je u proljeće, a zasigurno se očekuje pravo osvježenje i potvrda opredjeljenja kompanije ka udobnoj eleganciji.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.