x

Amra Silajdžić o teškoćama: Rez mi je naprijed!

I dalje ne smijem ništa ni podizati, tako da uvijek neko sa mnom mora ići u nabavku hrane. Sreća pa mi je mama još tu – kaže nam Amra koja je dane oporavka iskoristila i za promjenu frizure. I šiške na njoj su neodoljive.

Prije malo više od dva mjeseca jedna od najljepših Bosanki, uspješni model u SAD-u, Amra Silajdžić podvrgnuta je hitnoj operaciji nakon što je nalaz magnetne rezonance pokazao iščašenje diska u vratu, koji je počeo oštećivati kičmenu moždinu. Operisana je u bolnici u Los Angelesu, gdje su joj odstranili sporni disk i zamijenili ga plastičnim.

Operacija je prošla u najboljem redu, kao i prvi dani oporavka. Brojni prijatelji su joj bili na raspolaganju, a vrlo brzo je stigla i njena mama iz Sarajeva, jer Amri je ljekar zabranio da podiže bilo kakav teret.

- Oporavljam se još, ali sam i više nego dobro. Doktor je zadovoljan, kaže da sam u puno boljem stanju od očekivanog. Nažalost, još ne smijem trenirati, dozvoljeno mi je brzo hodanje, hiking, i kućni bicikl. Samo…(smijeh) nađem način da nekako i odradim čučnjeve bez opterećivanja leđa i ramena, uz pilates loptu. I dalje ne smijem ništa ni podizati, tako da uvijek neko sa mnom mora ići u nabavku hrane. Srećom, mama mi je još tu – kaže nam Amra, koja je dane oporavka iskoristila i za promjenu frizure. I šiške na njoj su neodoljive.

Zdravstveno stanje je ne sprečava da nastavi s poslom. Već je bukirala veliku reklamu za trgovinski centar “Ross”. Snimanje počinje sljedeće sedmice.

Izvor: senzacija.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.