x

Ana Sević i Darko Lazić: Već se radujemo drugoj bebi!

Supružnici i pjevači Ana Sević i Darko Lazić ekskluzivno u magazinu Story predstavljaju svoju nasljednicu Lorenu koja je na svijet došla prije devet mjeseci, prisećaju se svog tajnog vjenčanja, i otkrivaju kako su se zavoljeli.

Zajedničko skoro svim roditeljima jeste to što tvrde kako im se život iz korijena promijenio od kada su u naručje uzeli svoje tek rođene bebe, a to mišljenje dijele i pjevačica i voditeljica Ana Sević (29) i njezin suprug, pjevač Darko Lazić (24). Sretnu vijest da je u drugom stanju, atraktivna brineta odmah je podijelila sa svojim izabranikom, jer su priželjkivali prinovu još otkad su započeli zajednički život. Dok je bila trudna, sjajno su funkcionirali, a Ana je bila aktivna trudnica koja do dolaska u rodilište nije mirovala. O maloj nasljednici zajednički brinu i trude se da ne traže pomoć drugih, mada je baka servis uvijek spreman, a jedan Lorena osmijeh dovoljan je da otjera umor. U intervjuu za magazin Story govore o novom iskustvu života s bebom, otkrivaju njezine prve riječi i navike, prisjećaju se i teških trenutaka, opisuju čime su jedno drugo osvojili, ali i kako reagiraju kada čuju glasine o nevjeri.

 

Story: Koliko vam prija majčinstvo? Šta vam je najdraže, a šta najteže u vezi s bebom?

Ana: Kažu da se to na mome licu vidi i kako sam počela zračim još bolju energiju, a ja im vjerujem jer se zaista tako osjećam. Lorena je u naše živote donijela nešto što se ne može opisati i za što još nije izmišljena riječ, osjećanja koja nismo ni znali da imamo. Postoje dani kada smo umorni od posla i svakodnevnih obveza, ali samo jedan pogled na nju dovoljan je sve to izbrisati. Od prvog dana sami smo je kupali, povijali, previjali pupčić i učili sve te lijepe stvari bez ikakvog straha. Darkova i moja mama nisu mogle vjerovati da se s njom ponašam kao da mi nije prvo dijete. Majčinstvo je cjelodnevni posao, ali nema toga što bi moglo teško mi padne. Svijet se vrti oko naše mezimice.

 

Story: Kako ste se osjećali kada ste svoju mezimicu uzeli u naručje?

Ana: Uzbuđenje je raslo iz minute u minutu. Za taj trenutak vrijedi živjeti i poslije toga život dobiva potpuno novu svrhu i sve drugo postaje nebitno. Bili smo najponosniji ljudi na svijetu, na nju, na nas dvoje.

 

Darko: Sve je bilo savršeno! Taj dan promijenio nam je život, učinio ga još ljepšim i od tada nam je svaki trenutak ispunjen najvećom srećom i Lorenine najljepšim osmjesima.

 

Story: Zašto ste odabrali ime Lorena i kako gledate na to što se sve više mladih supružnika odluči svom djetetu nadene neuobičajeno ime za ove prostore?

Ana: Lorena - svoje, posebno i drugačije. Kao da smo znali da će joj odlično pristajati. Jedno od značenja jeste slatka čast i odlikovanje. Prije poroda išli smo na odmor u Dubai i tamo smo ga čuli. Nije bilo dileme, složili smo se da je to to.

 

Darko: Svatko na ovom svijetu ima pravo svom djetetu nadene ime kakvo želi i živjeti život onako kako vjeruje da treba. Mi krojimo naš život, a djeca samo nek se rađaju i nek su živa i zdrava.

 

Story: Kako biste opisali prvih pet mjeseci njenog života?

Ana: Luda žurka. Bilježili smo razne trenutke od prvog dana, tako da sad imamo snimljene sate i sate. Bila bih najsretnija kada bih mogla upamtim svaki minut. Vrijeme toliko brzo leti, a postanemo svjesni toga tek kada gledamo snimke i slike. Ona se stalno mijenja. Toliko je slatka i šarmantna, prava je privilegija imati takvo dijete. Hvala joj što nas odabrao za roditelje.

 

Story: Da li je izgovorila prvu riječ ili još komunicira na samo njoj znanom jeziku?

Darko: Imala je tri mjeseca kada mi je za rođendan poklonila prvu riječ. Doduše, rekla je mama, ali bio sam presretan jer sam je cijeli dan učio da to kaže, tako da ljepši poklon nisam mogao dobiti. Sada je već proširila rječnik s tata i baba, a po cijeli dan pjeva na nekom svom jeziku. Tekstovi pjesmica još nisu razumljivi, ali to je preslatko.

 

Story: Jeste li se dvoumili oko toga da li dojiti kćer?

Ana: Za mene tu nije bilo dileme. Smatram da svaka žena treba svom djetetu pružiti osjećaj bliskosti i ljepote koju taj čin omogućuje, ali i imunitet koji je djetetu neophodan. Nema veće privilegije nego imati sreću i to doživjeti. Nikada svjesno svom djetetu ne bih ništa uskratila, a to je zaista nešto najljepše na svijetu.

 

Story: Kako je protekao porođaj?

Ana: To ćete morati pitati liječnika, ja nisam bila prisutna. Šalu na stranu, carski rez nije bio moj izbor, ali odmah poslije poroda shvatila sam da je to ipak bilo najbolje rješenje. Sve je prošlo odlično i brzo sam se vratila u svoju hiperaktivnu svakodnevicu.

 

Story: Da li vam je trudnoća prijala?

Ana: Na početku trudnoće imala sam strašne mučnine i mislila sam da se nikada neće završiti. Izgledalo mi je kao da živim u toaletu, ali posljednjeg dana trećeg mjeseca konačno su nestale i mogla sam da uživam u drugom stanju. Do kraja osmog mjeseca radila sam emisije, a petnaestak dana pred porođaj bila sam kod Brene na žurki gdje sam toliko igrala da su svi mislili da ću odatle pravo u rodilište. Moje ponašanje u trudnoći prenijelo se i na Lorenu, tako da ona đuska i pjeva po cijeli dan.

 

Story: Kako ste vratili liniju?

Ana: Tijekom trudnoće udebljala sam se desetak kilograma, tako da nije bilo panike. Nikada nisam držala dijetu niti se odricala bilo čega što volim. Svi koji me poznaju znaju da sam žena koja ne ume da se odmara i stalno nešto radim, čak i ako nemam obaveze, ja ih izmisliti. Lorena je dijete koje obožava akciju is njom sam vratila staru liniju. Teretana je mala beba za sve ovo.

 

Story: Darko, je li vaša supruga utjecala na to da smršavite?

Darko: Ana je počela trenirati prije nego što smo počeli da se zabavljamo, a onda sam joj se pridružio i počeo trenirati na istom mjestu. Razlog više da provodimo vrijeme zajedno i odličan izgovor! Smršavio sam tada 25 kilograma i to je zaista bio veliki uspjeh. Poslije sam se malo opustio iako me Ana stalno opominje. Evo, obećavam da ću od ponedjeljka početi trenirati! U šali volim reći da živim za to da bih jeo, a ona jede da bi preživjela.

 

Story: Kako ste se osjećali kada ste saznali da ste u drugom stanju?

Ana: Od prvog dana naše veze bilo je jasno da smo ozbiljni i da znamo što hoćemo. Odmah smo započeli zajednički život i počeli maštamo o budućnosti. Konstantne promjene raspoloženja koje mi nisu svojstvene i želja za jelima koje nikada nisam voljela bili su dovoljni da posumnjamo da se nešto lijepo događa, što smo i potvrdili testom i odlaskom na ultrazvuk. Situacija poslije toga bila je mnogo smiješna jer je Darko bio zabrinut kako će to naš pas prihvatiti, s obzirom na to da je ljubomoran kao pas.

Darko: Lijepo je kada vam se želje ispune.

 

Story: Na koji način ste tu vijest priopćili Darku?

Ana: Uradila sam test i bukvalno kao furija uletjela u sobu u pozitivnom šoku i priopćila mu što ta mala plastična stvar kaže. Mislim da smo se mjesec dana smijali svaki put kada se pogledamo. To je nevjerojatna kombinacija osjećanja koja variraju od euforične ljubavi, sreće, smijeha, do zabrinutosti, straha, ludih hormona i brige hoće li sve biti u redu i da li ćemo mi to umeti. Iako sam hrabra i optimista, bila sam povremeno zabrinuta, kao i svaka buduća mama.

 

Story: Darko, kako ste vi reagirali?

Darko: Moja želja bila je ispunjena i bio sam najsretniji čovjek na svijetu. Od samog upoznavanja znao sam da je Ana žena s kojom želim osnujem obitelj. Ispunili smo nadanja, i naša i naših roditelja.

 

Story: Jeste li priželjkivali sina ili kćer, ili vam spol nije bio važan?

Darko: Jedino mi je bilo važno da sve bude kako treba, a djevojčice su tatine mezimice.

 

Story: Kako reagira kada vas vidi nakon nekog višednevnog odsustva od kuće zbog nastupa?

Darko: Ona za mene ima drugačiji osmijeh i reakciju nego za ostale. Najsmješnije mi je kada se vratim s puta, a ona prvo vrisne kada me ugleda i počne skakati, a onda kao da se sjeti i sama sebi kaže: E, sad ga kuliraj jer nije bio dugo kod kuće. Poslije toga ne zarezuje me jedno pola sata, pravi se da je ljuta. Uvijek se smijemo njenoj reakciji.

 

Story: Ana, da li vam Darko pomaže oko bebe?

Ana: Uključen je u sve aktivnosti vezane za nju i ne libi se bilo što da uradi ali nije da to tražim od njega. Uživam dok ih gledam kako se maze i igraju. Lorena je uvijek nasmijana i slatka prema svima, mada mama je mama i kada nešto zaškripi, mene traži, ali zaista s njim ima poseban odnos.

 

Story: Imate li pomoć ili sami obavljate sve poslove po kući i oko djeteta?

Ana: Trudimo se da sve oko Lorene radimo sami. Baka servis tu je uskočiti i stupi u akciju kada je potrebno. Hvala bogu, imamo tu privilegiju da su nam bake mlade, ai prabake su kao djevojčice, tako da Lorena uživa dok mi završavamo obveze. Što se tiče kućanskih poslova, imamo ženu koja povremeno dolazi da uradi generalku, što bi rekla moja baka.

 

Story: Kako ste se osjećali prvih dana kada ste s bebom došli kući?

Ana: Poslije porođaja bila sam ušuškana u bolnici i mislim da nitko nije svjestan što ga čeka kada dođe kući, a priručnik uz bebu ne dobivaš (Smijeh). Kad je došlo vrijeme da izađemo iz rodilišta, uhvatila me je panika. Neopisiv osjećaj straha od nepoznatog i prvi susret djeteta sa stvarnim svijetom. Sestre su došle i saopštile nam da ispred bolnice sve vrvi od fotografa i televizijskih kamera. Darko mi je donio haljinu koju nisam mogla obući, hormoni u ludilu, a ja u panici što izlazimo i to je sasvim dovoljno da budeš izvan sebe. Na snimkama se ne vidi da sam bila na rubu da zaplačem dok sam davala izjavu, ali htjela sam izaći u susret tim ljudima koji su me satima čekali na 40 stupnjeva. Samo sam željela da sa svojim djetetom dođem kući.

 

Darko: Ljeti je sezona i često sam bio odsutan, ali svaki minut koristio sam biti s mojim djevojkama. Ana je odmah ušla u štos i ponašala se kao da je odgojila desetoro djece, a ja sam želio da joj pomognem oko svega, ali pomalo sam i strahovao jer je Lorena bila kao mrvica. Jedva sam čekao da dođem kući da budem s njima.

 

Story: Zašto ste riješili da se vjenčati u tajnosti?

Darko: Mi živimo onako kako želimo, a ne onako kako je netko nekada rekao da treba. Svadbu smo planirali, ali kada smo saznali da je Ana trudna, odmah smo odustali od toga jer joj nije bio potreban taj stres oko organiziranja ogromne ceremonije. Od prvog dana veze živjeli smo zajedno i imali smo osjećaj kao da smo vjenčani. U tom smislu nije došlo ni do kakve razlike. Nama je isto, volimo se pa se volimo. Samo vjenčanje isplanirao sam u tajnosti i kao iznenađenje za Anu. Pozvao sam naše najbliže noć uoči vjenčanja i rekao im kada i gdje da se pojave. Malo prije ceremonije Ani sam priopćio da ćemo biti samo mi i kumovi, čisto da ne padne u nesvijest, ali nije imala pojma za sve ostalo. To je bilo nešto najbolje što sam mogao učiniti. Uživali smo svi i osmijeh nam nije silazio s lica. Želio sam da to bude samo naše veče, bez pompe, opušteno ... I tako je i bilo.

 

Story: Ana, kako ćete pamtiti svoju svadbu?

Ana: To veče bilo je savršeno. Obožavam se prisjećam i gledati slike s vjenčanja. Bili smo kao u reklami za žvake - svi s osmijehom od uha do uha. Bilo je opušteno i luckasto, kao što smo i mi sami, čak je i matičarka bila takva. Još kao mala maštala sam o vjenčanici i velikoj svadbi, ali ovo je ipak bilo onako kako treba biti, intimno i naše. Naravno, naša kuma Andreana i Saša Popović nisu mogli da se suzdrže pa su svoju sreću povodom našeg vjenčanja podijelili s cijelim svijetom i postarali se da više ne bude tako intimno. (Smijeh)

 

Story: Planirate li da u narednom razdoblju organizirati veliko svadbeno slavlje?

Darko: Često pričamo o tome, ali na kraju sve se svede na to da bismo morali zakupimo Marakanu spakirati sve goste, pa onda to ostavimo za neki drugi put. Dobrih žurki i lijepih povoda nikad dosta, tako da će sigurno biti, ali ne znamo još kada.

 

Story: Da li planirate u skorije vrijeme proširiti obitelj?

Ana: Kao što vidite, mi ništa ne planiramo, puštamo život da se odvija onako kako je njemu lijepo. Neka ostane tako jer nas uvijek oduševi nečim ljepšim nego što smo mogli zamisliti. Želimo veliku obitelj, a druga beba kad god dođe, već joj se radujemo.

 

Story: Ana, pohađali ste glazbenu školu Aleksandre Radović, ali ipak ste riješili da karijeru nastaviti u drugačijem glazbenom pravcu? Zbog čega ste odlučili da se natječete u Zvezdama Granda?

Ana: Na mojoj plejlisti uvijek je bilo mjesta za svaku vrstu glazbe koja mi se sviđa i nikada je nisam dijelila po žanrovima. Rasla sam uz pop glazbu i to je bilo nešto što se u mojoj kući najviše slušalo. Na audiciju za Zvezde Granda otišla sam kao totalni amater, bez dana radnog iskustva, ali s ogromnom željom i ljubavlju prema glazbi i sceni. To natjecanje vezuje se za narodnu glazbu, ali tamo svatko sam bira što će pjevati, od Silvane do Nirvane. Publici sam se predstavila zahtjevnim pop pjesmama, ali i prelijepim baladama Mire Škorić. Svatko bira svoj put, a ja sam izabrala Zvezde Granda jer je to za mene bio najbolji način. Oni imaju najveću gledanost, najprofesionalniji su, možeš se predstaviš publici kako želiš, a sve poslije toga ovisi isključivo od truda i rada.

 

Story: okušali ste se iu voditeljskim vodama. Je li vam to zanimanje prijemčivije od pjevačke profesije?

Ana: Sasvim slučajno sam se tu našla, na prijedlog čelnika Granda koji su imali viziju, a ispostavilo se da je bila dobra. Dvije sezone najgledanijeg natjecanja za talente svjedoče u prilog tome. Uvijek osluškujem što publika kaže, a oni i piplmetre tvrdili su da smo se mi tu dobro snalazili. To je lijep posao i bilo mi je zadovoljstvo da ga radim. Međutim, on me je malo uljuljkao pa sam se povukla s glazbene scene, ali i to će se promijeniti.

 

Story: Kad planirate povratak na scenu?

Ana: Poslije porođaja pojavljivala sam se u medijima umjereno, onoliko koliko sam mislila da je u redu. Volim scenu i nedostaje mi, posebno što sam radoholik i svoj posao gledam prvo kao zadovoljstvo. Imam mnogo ideja i radnog elana, možda više nego ikada, ali Lorena je na prvom mjestu, tako da sve ovisi o njoj. Kada mi ona da zeleno svjetlo, ponovno ćemo se družiti, možda čak i na obje scene: glazbenoj i voditeljskoj.

 

Story: Darko, kakvi su vaši planovi u vezi s karijerom?

Darko: Uskoro izlazi nova pjesma za koju snimamo i spot pa me čeka žestoko ljeto, pa trenutno samo planiram kuda ću poslije toga na odmor s mojim djevojkama.

 

Story: Čime vas je Ana osvojila?

Darko: Pažnju mi je privukla još tijekom natjecanja. Naravno, svidjela mi se fizički, a nakon nekog vremena, kada smo se upoznali, imala je stav i osobine po kojima se uvijek izdvajala, bila je drugačija od drugih. Shvatio sam da je to to i da je ona prava. Ana ima sve osobine koje ja volim, cijenim i dugo mi je trebalo da ostvarim zacrtano.

 

Story: Ana, za vas Darko?

Ana: Darko i ja smo se družili, točnije, ja sam mislila da se družimo a on je sve već tada lijepo isplanirao. Nisam ni bila svjesna kada sam se zaljubila. Samo znam da smo odmah počeli živjeti zajedno i kako imam osjećaj kao da smo cijeli život proveli jedno kraj drugog. Mi smo prije svega prijatelji, cijenimo jedno drugo, poštujemo i to je ono što je stup uspjeha svake veze. Sve se poklopilo, osvojio me je svim onim što nosi u sebi.

 

Story: Koliko se vaš život razlikuje danas u odnosu na razdoblje kada ste se zabavljali?

Darko: Život je sada mnogo ljepši, jer znamo pravu svrhu našeg postojanja. To je sve došlo rođenjem naše kćeri. Naš odnos promijenio se tako što se sada još više volimo i cijenimo.

 

Story: Što vas posebno oduševljava kod onog drugog, a otkrili ste poslije vjenčanja?

Ana: Na vjenčanju sam otkrila njegove organizacijske sposobnosti i baš me je ugodno iznenadio, jer on nije netko tko ima takve ambicije. Mi smo sami po sebi jedno drugom najveće oduševljenje i iznenađenje.

 

Story: Ima li u vašem odnosu nesuglasica?

Darko: Kao i kod svih ljudi, tako je i kod nas. Imamo i sami sa sobom nesuglasice, a ne s drugim bićem. Bitno je da ljubav stoji iza svakog gesta i da imamo isti cilj pa se sve lako riješi.

 

Story: Tko prvi spusti loptu kada do njih dođe?

Ana: Dosta razgovaramo i sve rješavamo pričom, tako da poslije toga slijedi sasvim normalan tijek postupaka. Ne durimo se mnogo, a ni često.

 

Story: Jeste li ljubomorni?

Darko: Ljubomoran sam, ali u granicama normalnog. Kada čovjek ima ovakvu ženu, koju još gledaju milijuni na malim ekranima, mora biti svjestan toga kako će da je zapaze i komentiraju, ali meni to ne smeta, jer je to sastavni dio života, ai posla.

Ana: Nisam ljubomorna, ali red mora se zna i poštuje.

 

Story: Kako reagirate na napise o preljubu, odnosno pojavljivale su se spekulacije da vam je Darko nevjeran?

Ana: Živimo svoj život i svjesni smo kako mašinerija funkcionira. Gledamo samo u svoje dvorište i krojimo život onako kako se nama sviđa, ai ne zanimaju nas takve stvari. Često se zapitamo zašto imaju potrebu da od nečeg lijepog pokušavaju napraviti nešto ružno i loše, potpuno drugačije od onoga što jeste? Gledamo tko nam govori, a ne što dok njihove riječi više odslikavaju njih same.

 

Story: Da li je u vašem odnosu razlika u godinama prednost ili mana?

Darko: Nama je sve potaman, ne razmišljamo o tome.

 

Razgovarala: Moni Marković

 

Izvor: story.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.