x

Anabela optužila Jasminu Skender da je htjela da PRODA DIJETE ZA 16 000 eura, ona poručila: SAD TI KREĆE GENERALNA PROBA ZA PAKAO!

Suprug Anabele Atijas iz veze prije ove sa pjevačicom ima dijete, sina Leona, sa djevojkom iz Zenice Jasminom Skender. Kako je Jasmina u više navrata rekla, između ostalog i u ispovijesti, Andrej ju je navodno trudnu ostavio, i to upravo zbog Anabele.

Nakon pomenute ispovijesti na Instagramu je nastao potpuni haos, a ako je suditi po najnovijem potezu Anabele i Jasmine neće se uskoro završiti.

 

Naime, Jasmina je na svom nalogu objavila poruke koje sadrže skandalozne tvrdnje vezane za nju, a jedna od njih jeste i ta kako je ``dijete htela da proda za 16.000 eura. Poruke su poslate sa Anabelinog profila, ako je suditi po tome što nosi isto ime kao njen ``anabelci``, i istu profilnu fotografiju.

 

U galeriji pogledajte prepisku koju je Jasmina objavila, a preko koje je, očigledno u trenutku bijesa, ispisala oštre poruke.

 

Ovim povodom pozvali smo i Anabelu. Prvo pitanje bilo je da li je vidjela prepisku koju je Jasmina objavila na svom Instagram nalogu.

 

- Nisam, ne bavim se time. Nemam nikakav komentar. Ja nisam zadrugar, moj suprug nije zadrugar, vidjeli ste i sami da je čovjek objavio kome se obratio, instituciji. On probleme koje ima sa gospođom ne rješava putem tabloida, ko to radi, njegov problem - kaže Anabela.

 

Nakon što smo joj objasnili o kojoj prepisci je riječ, te da su poruke u kojima se navodi kako je Jasmina htjela dijete da proda Andreju za 16.000 eura, poslate baš sa njenog profila, pjevačica je rekla:

 

- Nemam pojma o čemu pričaš. Ne bih voljela da učestvujem u nečemu takvom. To se mene ne tiče - zaključila je Anabela.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.