x

Anes Granilo snimio ljetni hit pod nazivom ``Živim``!

``Živim, nema više tuge brige druge, nikada s pogrešnom na dnu, ne dam nikom svoju sreću,nikog neću voljeti kao nju...``  Dio je ovo pjesme ``Živim`` koja se uveliko pjeva na svim dobrim dernecima širom Bosne i Hercegovine. Muzika mami na ples i igru, a ritam podiže raspoloženje u trenu. Ovaj veliki ljetni hit predstavio je prije nekoliko dana mladi bh.pjevač Anes Granilo. Pjesma ``Živim`` je u samo nekoliko sati zabilježila je rekordnu posjećenost na YouTube-u i prepravila sve društvene mreže. 

``Pjesma je odmah nakon promocije doživjela veliku popularnost. Dobio sam mnogobrojne pohvale i riječi podrške kako od mojih obožavatelja tako i od mnogobrojnih estradnih ličnosti. Sretan sam jer je moj rad i trud prepoznat i prihvaćen od strane publike. Velika je stvar pred punim klubom pjevati svoju pjesmu u isti glas sa prisutnim gostima. Osjećam se fenomenalno``, izjavio je mladi i perspektivni Anes Granilo.

 

Muziku potpisuje Marko Dragić i Borislav Domazet koji je zajedno sa Milanom Đurovićem napisao i tekst. Aranžman pjesme uradila je ekipa studija ``Tempo`` a imena su i više nego poznata - Damir Bečić, Almir Ajanović i Borislav Domazet.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.