x

Apel bolesne majke: Moj sin ima samo mene, bolesna sam i trebam na liječenje!

U petak, od 12 do 20 sati na trećem spratu Robota na Socijalnom, građani će moći donirati novac Iman-Sari Agić, djevojci i majci koja pati od teške bolesti.

Novac će se skupljati u kutiji smještenoj u frizerskom salonu ``Hairstyle by Armin``, a sredstva će se na Bajram proslijediti oboljeloj. 

 

``Zamislite da vas svako jutro, probude nesnosni bolovi u utrobi, koji vas tjeraju na povraćanje do gubljenja svijesti. Zamislite da sama pomisao na hranu koju ste do juče ludo voljeli, biva okidač za takva povraćanja. Zamislite da sve to traje tri godine i pet mjeseci``, napisala je Iman-Sara između ostalog na svom Facebook profilu.

 

Samo neki od njenih problema su bronhijalna astma, gastralgija, erozivna gastropatija, dislipidemija i druge dijagnoze koje su postavljene u nekoliko navrata.

 

Agić ima i bebu kojoj želi pružiti zdrav majčinski zagrljaj. Za sve koji žele pomoći porodici Agić se mogu javiti putem Facebooka, a uplate za olakšanje života možete izvršiti u Unicredit Banci (podaci priloženi u galeriji).

(Klix.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.