x

Armin Bijedić postao psihijatar, Dragan Marinković Maca mu prvi klijent!

Pjevač čije su vokalne sposobnosti osvojile javnost i definitivno jedan od najomiljenijih Sarajlija Armin Bijedić je postao psihijatar! Ništa ne bi bilo čudno da njegov prvi klijent nije poznato TV lice Dragan Marinković Maca. Zapravo, radi se o vrhunskom scenariju za novi spot Armina Bijedića za pjesmu ``Klubovi``, a da možemo očekivati samo najbolje govori podatak da je za ekranizaciju zadužen naš najpoznatiji režiser Haris Dubica, dok je pjesmu radio Amil Lojo.

Armin Bijedić ne prepušta stvar slučaju! Za potrebe promocije nove pjesme ``Klubovi``, koja će uskoro ugledati svjetlo dana angažovao je vrhunske profesionalce. Počevši od autora pjesme, pa do ekranizacije. 

 

Pjevač Armin Bijedić je u novootvorenom hotelu ``Hills`` snimio spot za svoju novu numeru, koja prijeti da osvoji klubove regije i dijaspore. Zasigurno je riječ o pjesmi koja budi dobro raspoloženje, a nešto brži ritam će mnoge uzdrmati. Bijedić se potrudio da na samom projektu rade vrhunski profesionalci, tako da su Amil Lojo i Studio Al zaduženi za numeru. Kada je u pitanju sama ekranizacija, možemo očekivati potpuno osvježenje na estradnoj sceni, što i ne čudi obzirom da je za spot zadužen naš najbolji režiser Haris Dubica. 

 

Glavna uloga u spotu je pripala Draganu Marinkoviću Maci, koji će bez sumnje ostaviti poseban utisak u cijeloj ovoj priči. Otkrićemo samo mali dio ovog zanimljivog scenarija,  a to je kako će Maca završiti kod psihijatra - Armina Bijedića. 

 

Armin Bijedić kaže kako se potrudio da opravda očekivanja svoje publike i onih koji ga slušaju, tako da se nikada do sada nije posvetio nekom projektu, kao što je to u pitanju ovaj. Bijedić za Ekskluziva.ba portal dodaje kako možete očekivati potpuno iznenađenje kad je u pitanju njegov rad, a na kraju kratkog razgovora se posebno zahvalio Hotelu Hills, koji je izašao u susret i omogućio prostorije za snimanje spota na 24 sata.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.