x

Armin Bijedić u Americi postao ``milioner``!

Armin Bijedić i Elmedin Kadrispahić Eka posljednjih sedmica održali su seriju uspješnih nastupa u Americi. Popularni dvojac družio se sa Bosancima i Hercegovcima u Chicago, St. Louisu, Jacksonvillu.

Bijedić, koji spada u red najtraženijih vokala u našoj zemlji, i u narednom periodu nastupat će u Americi, a organizatori su zadovoljni posjetama, tako da nije isključeno da on i prve mjesece 2018. godine provede preko bare. Za sada je sigurno da će se za Novu godinu družiti sa Bosancima i Hercegovcima u Atlanti, a ulaznice za ovaj nastup gotovo su rasprodate. 

 

- Zadovoljan sam turnejom. Ovo mi je treći put da pjevam u Americi i sada je mnogo lakše, jer je čovjek stalno na točkovima i u avionu. Lijepo je vidjeti mnoge drage ljude koji prelaze dug put da bi zajedno uživali u mojim pjesmama i nastupima. Kao što sam obećao, zajedno sa Ekom pravim prave derneke za naše ljude i osmjesi na licima i čestitke nakon nastupa su nam najbolji poklon - kaže Bijedić.

 

Dok Bijedić puni klubove u Americi, njegova dugoočekivana kompozicija „Snjegovi“, koju potpisuje odlični Amil Lojo, postala je hit na Balkanu. Iako zbog odlaska u SAD nije imao priliku za veliku promotivnu kampanju, „Snjegovi“ polako ali sigurno nalaze put do publike. 

 

Ovaj videozapis je djelo produkcije „Area 7 Entertainment“, a pjesma do sada na kanalu Youtube ima skoro 900.000 pregleda. 

 

- Još malo pa ću postati milioner – u šali kaže Bijedić.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.