x

Armin Bijedić zakucao u Jelahu: Neviđeno interesovanje za nastup, publika u delirijumu!

Jelah se tresao! Armin Bijedić je ove godine, bez imalo sumnje najtraženiji bh. pjevač čemu u prilog ide i činjenica da je njegov kalendar gostovanja popunjen do Nove godine. Telefon ovog popuarnog pjevača neprestano zvoni, što i nije čudo jer gdje on gostuje o tom nastupu se priča danima kasnije. Takav slučaj je i sa spektakularnim nastupom u klubu Gold Lady u Jelahu. Iako je bio radni dan - srijeda 19. avgusta, interesovanje za nastup ovog pjevača je bilo nezapamćeno, pa su mnogi ostali bez mjesta. A kada je došao red da se Armin prihvati mikrofona, tek tada je nastao delirijum. 

Club Gold Lady

74264 Jelah

062 284 612

Zahvaljujući svom glasu, Armin je postao prepoznatljiv u cijeloj regiji, pa je i Jelah oduševljeno dočekao da ovaj pjevač priredi dernek o kojima su mještani ovoga grada do sada mogli samo slušati. Vrhunski repertoar i sjajna svirka u krcatom klubu su dokaz kako je Armin pravi majstor svog zanata, koji je u skoro svakom objektu gdje je ovoga ljeta nastupao postavio rekord.

 

Ludilo koje nastane na njegovom nastupu je teško opisati, pa će se atmosfera u klubu Gold Lady pamtiti dugo vremena. Svi prisutni su bili oduševljeni cjelokupnim nastupom, ali i Arminovom pristupu poslu, koji se tokom cijele večeri strpljivo slikao sa ljubiteljima dobre pjesme. 

 

Žestoka noć u Jelahu je iza nas, a na istom mjestu će ove srijede pjevati Halid Bešlić, čiju će popularnost ukoliko ovako nastavi dostići i sam Armin Bijedić. Bravo za Armina i dernek koji je priredio. Riječi hvale svih prisutnih su jasan dokaz kakve zabave su uz njegove pjesme, stoga uživajte u fotogaleriji.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.