x

Arminu Bijediću pokušali ukrasti automobil!

Prije dvije noći, 25. februara u sarajevskom naselju Otes, gdje živi popularni pjevač Armin Bijedić desilo se krivično djelo - pokušaj krađe automobila. Dok je Armin gledao utakmicu i uživao u krugu porodice, lopovi su oko 22:00 sata pokušali otuđiti njegov automobil ``Audi A6``. Sva sreća u cijeloj priči, jeste da ovaj mladi pjevač, kako sa svojom publikom, tako i sa komšijama ima odlične kontakte, te se u tom periodu dopisivao sa komšijom, koji živi u zgradi preko puta njegove.

Komšija koji se dopisivao sa Arminom je bio u kontaktu sa još jednim njihovim susjedom, koji je ovoga pitao: ``Šta ima, šta se radi?``. On je odgovorio: ``Sve bezveze, malo se dopisujem sa Arminom``, na što je ovaj reagovao, s obzirom da je bio na balkonu svog stana, koji je gledao u Arminov parking. Vidjevši da je neko u Arminovom automobilu, misleći da je to pjevač, pitao je ovoga: ``Kakvo dopisivanje sa Arminom, evo njega u automobilu, vidim ga?``

U tom momentu su obojica shvatili o čemu se radi, svi su sa balkona povisili ton, da bi potom lopovi izašli iz vozila i pobjegli u nepoznatom pravcu. Kontaktirali smo Armina, koji nam je potvrdio sve navedeno i izvinuo se što ne može duže razgovarati, jer je kako kaže krenuo da ugradi ``sve moguće i nemoguće mehaničke i elektronske zaštite``.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.