x

Astra Club još jednom ispunio očekivanja: Sjajna zabava i nagrade obradovali goste!

Kao što smo navikli, Astra Club nastavlja da priređuje sjajna iznenađenja za sve posjetioce. Vrijedi spomenuti kako je riječ o jednom od najboljih objekata ovakvog tipa, pa i ne čudi što se zadovoljni gosti vrlo rado vraćaju na ovo mjesto. Da sve bude besprijekorno, ove subote 7. marta Astra Club se potrudio da pored sjajnih nagrada, odlične zabave napravi i ugodnu atmosferu, pa je gost večeri bio Goran Dizdarević Grk.

ADMIRAL ELECTRONIC CASINO

Envera Šehovića 52 Dolac Malta, Ferhadija 12 Centar, Dr. Mustafe Pintola 27 Ilidža

Pregršt iznenađenja, najbolja zabava u gradu, muzika uživo, veliki izbor koktela, nagrade, igre na sreću ukratko opisuju još jedan fenomenalno organizovan događaj u Astra Clubu.

 

Popularni Astra Club je 7. marta upriličio veče za dame, koje je bilo sjajna uvertira za Dan žena. Zahvaljujući jedinstvenoj zabavi, te najnovijim slot mašinama, igrama na sreću, ali i nagradama kojima Astra Club uvijek obraduje svoje posjetioce  uživalo se još jednu noć. Astra Club je uistinu jedno od rijetkih mjesta koje na sedmičnom ili mjesečnom nivou nagrađuje svoje goste, pa i ne čudi što su sedme noći marta mnogi bili zadovoljni. 

 

Osmijeh na licu svih prisutnih je govorio i više nego dovoljno, a veče je upotpunjeno sjajnim izborom pjesama Gorana Dizadrevića Grka. Vi ne zaboravite biti dio najboljih zabava, te ujedno iskoristite jedinstvenu priliku da osvojite neku od vrijednih nagrada.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.