x

Autobus sa studentima iz BiH sletio s autoceste !

U saobraćajnoj nesreći na autocesti u Hrvatskoj kod Kutine ozlijeđeno je 37 ljudi. Ozlijeđeni su prevezeni u sisačku i novogradišku bolnicu. U autobusu su bili studenti iz BiH.

U noći na utorak, sat vremena nakon ponoći, na 100. km južnog traka autoceste A3, nedaleko od Kutine, s ceste je sletio autobus bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka koji je prevozio 37 studenata s banjalučkog sveučilišta na povratku sa studentskog izleta iz Maribora.

Nakon slijetanja autobus se prevrnuo. Teško je ozlijeđeno troje ljudi, a 34 lakše. Vatrogasci DVD Stružec bili su prvi na mjestu nesreće i počeli oslobađati ozlijeđene iz autobusa. Hitna pomoć prevezla je 27 ljudi u sisačku bolnicu, a 10 lakše ozlijeđenih u novogradišku bolnicu.

- ``S četvoricom je bilo najviše posla dok smo ih oslobodili iz zgužvanog lima. Bilo je angažirano više vozila hitne pomoći koja su prevozila ozlijeđene u Sisačku bolnicu, a u pomoć izvlačenju stigla su vatrogasna pojačanja okolnih DVD, a došla je i sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel``- kazao je Branko Tišljar, zapovjednik DVD Stružec.

Nakon pružene liječničke pomoći, troje teže ozlijeđenih zadržano je u sisačkoj bolnici. Za ostale se putnike organizira prijevoz i povratak u BiH, navodi DUZS.

Izvor:24sata.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.