x

Avon, A2B Express i Ekskluziva.ba vas nagrađuju!

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA.
IMENA DOBITNIKA: 
- Ahmet Vedžiha Kalčo (Avon Prime EDT - muška toaletna voda)
- Elvisa Adnan Duraković (Ultra Sexy Pink EDT ženska toaletna voda)
*Nagradu je prvobitno trebala dobiti Selma Imamović, ali s obzirom da nije odgovarala na našu poruku na FB, nagrada ide u ruke drugom dobitniku - Elvisi.

Ekskluziva.ba portal nagrađuje vjernost, te u saradnji sa svojim partnerima - kompanijom Avon, koja Vam daruje poklone i kompanijom A2B Express, koja će Vam dostaviti te poklone organizuje nagradnu igru. Sve što je potrebno jeste da pratite naša uputstva, koja će Vas dovesti do nagrada. 

U Bosni i Hercegovini, Avon je prisutan od 2003. godine kada je osnovan Avon Cosmetics BiH d.o.o. Riječ je o kompaniji s bogatim naslijeđem i tradicijom, temeljenoj na čvrstim vrijednostima i principima koji potiču od osnivanja Avona u SAD-u prije više od 125 godina. Kao dio Dunavske regije od 2011. godine, Avon Bosna i Hercegovina nalazi se u jednoj od najuspješnijih regija u Europi. Kao jednu od tajni uspjeha u Avonu ističu važnost poznavanja potreba kupaca i korištenje svake prilike za unapređenje odnosa s njima. Tokom svake kampanje, koja traje po 3 sedmice, Avon lansira nove proizvoda i nudi neodoljive ponude, a godišnje izdaje 17 brošura. Avon je ``kompanija za žene``. Ponosan je na svoju dugu tradiciju predanosti ženama i to je istovremeno jedan od najznačajnijih faktora koji Avon razlikuje od drugih kompanija. Kao poslodavac, Avon vjeruje kako su ljudi najveće bogatstvo kompanije. Avon prihvaća različitost zaposlenika te osigurava priliku za razvoj i napredak svakom zaposleniku te ih nagrađuje u skladu s tim. Tvrtka Avon Cosmetics BiH je aktivna na području borbe protiv raka dojke i nasilja nad ženama s ciljem poboljšanja i spašavanja života žena. Već je 2007. Avon u Bosna i Hercegovina krenuo s proizvodima s rozom vrpcom kao regularnom ponudom u svojoj brošuri tako započevši svoj humanitaran rad, a 2008. je uveo i posebne proizvode sa simbolom vječnosti kao podršku borbi protiv naslija nad ženama. KOmpanija je organizirala i brojne humanitarne akcije, poput tri izdanja AVON Šetnje za život za podizanje svijesti o potrebi redovnog pregleda te prikupljanja sredstava za udruženja žena oboljelih od raka dojke kao i nabavku prijeko potrebnih mamotom i mamograf mašina.

Jedini uslov da postanete jedan od dobitnika jeste da uradite sljedeće:

 

- ``Razmijenite`` ovu nagradnu igru na Vaš facebook zid (to jeste da link ove nagradne igre postavite na Vaš FB profil), 

 

- da u obliku komentara ispod ovog članka (na portalu, ne na facebook-u) ostavite komentar: "PRIJAVA".

 

- da lajkate FB stranice naših partnera:

Avon (https://www.facebook.com/AvonBosnaiHercegovina?fref=ts)

A2B Express (https://www.facebook.com/a2bexpressdelivery?fref=ts

kao i našu FB stranicu (https://www.facebook.com/Ekskluziva.ba?fref=ts).

 

Nagradna igra traje do 02.02. 2014. do 20:00 sati, nakon čega ćemo objaviti sretne dobitnike, koje ćemo odabrati slučajnim odabirom. 

 

Dva sretna dobitnika će dobiti poklon koji je za njih pripremila kompanija Avon, a to su: 

 

- Avon Prime EDT (muška toaletna voda)
- Ultra Sexy Pink EDT (ženska toaletna voda)

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.