x

Avon i Ekskluziva vas nagrađuju !

NAGRADNA IGRA ZAVRŠENA!

I mjesto  Merisa Asko Halilovic

II mjesto Nataša Zec

III mjesto  Sanja Brkić

Avon Luxe linija zrači glamurom  i elegancijom

Dašak Hollywooda pretočen je u ekskluzivnu Avon make-up liniju LUXE. Zavodljivost glamura i intenzivne boje idealna su kombinacija za savršeno očaravajući izgled. Dragocjeni sastojci i veličanstvene boje pretočeni su u glamurozno, zlatno pakovanje koje je u potpunosti u skladu sa zavodljivim izgledom koji pružaju. 

Eleganciju i glamur gotovo je nemoguće postići bez dobrog ruža. Avonov LUXE ruž za usne dostupan je u čak 15 nijansi,  a njegova luksuzna formula kombinuje čistu svilu i plumping kompleks za pune i glamurozno sjajne usne koje su božanstveno meke i hidratizirane od prvog nanošenja. 

Kraljica elegancije, maskara za oči, kruna je u postizanju glamuroznog izgleda. LUXE maskara trepavicama daje ultratamnu boju i očaravajući izgled zahvaljujući prahu crnih dijamanata koji sadrži. Tu je i klasična četkica koja obavija trepavice i definiše ih od korijena do vrhova bez stvaranja grudvica. Dostupna je u crnoj i smeđoj boji. 

City Rush parfem i gel za tuširanje za muškarce koji žele biti samouvjereni i u centru pažnje

City Rush za njega dokaz je da Avon itekako vodi računa i o muškoj populaciji, te je dizajniran miris za muškarca od stila koji privlači pažnju. Mirisna kompozicija kombinuje burbon biber, svježu jabuku i italijansku mandarinu koji naglašavaju snagu i muževnost. U srcu mirisa naglašene su crna dalija i aromatična muskatna žalfija, ublažene svježim geranijumom. Neodoljivu bazu parfema čine drvo kašmira, mošus i sandalovina. 

Uloga zaštitnog lica muškog parfema City Rush pripala je poznatom brazilskom modelu i glumcu Carlosu Casagrandeu. Poput Carlosa, muškarac koji nosi City Rush je samouvjeren, hrabar i svojom pojavom privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Ekskluziva.ba portal vas nagrađuje, a sve što treba da uradite jeste da napišete što bolji komentar za ove proizvode. Komentari koji skupe najviše lajkova osvajaju nagrade, i to:

- PRVA NAGRADA: Komentar sa najviše lajkova osvaja: City Rush for Him EDT (parfem) i City Rush for Him gel za tuširanje.

- DRUGA NAGRADA: Avon LUXE ruž za usne i Avon LUXE maskara

- TREĆA NAGRADA: Avon LUXE ruž za usne i Avon LUXE maskara

Glasanje traje do 25. marta. Potrudite se, sakupite što vše lajkova i odnesite ove nagrade. Sretno...

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.