x

BACIO ŽENU SA 8. SPRATA: Još nam u ušima odzvanja njen krik!

Milen M. (31) iz zaječarskog naselja Kraljevica bacio je jučer svoju nevjenčanu suprugu Tatjanu R. (43) sa osmog sprata zgrade, a potom je i sam skočio u smrt! Njihova tijela nađena su na trotoaru, a ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Prije zločina Milenović je pretukao Tatjaninu kćerku iz prvog braka, staru dvadeset godina, nakon čega je došlo do svađe supružnika u stanu. Prema svjedočenju komšija, Milen je Tatjanu bacio sa terase, a potom skočio za njom.

 

Kako „Alo!“ saznaje, Milen i Tatjana imaju bebu od godinu dana, koja je ostala nepovrijeđena.

 

- Policija je morala da provali u stan, koji je bio zaključan. Ne znamo da li je njihova beba bila u domu ili ne. Ovo je tragedija koju niko ne pamti. Još nam u ušima odzvanja krik žene i tup udarac o zemlju - pričaju svjedoci ove tragedije.

 

Prema njihovim riječima, oni su se često svađali, ali ih niko od komšija nije prijavljivao policiji.

 

Prema našim saznanjima, Milen M. je već jednom zbog neuzvraćene ljubavi pokušao samoubistvo, ali je tada preživio pad, jer je pao na parkirani automobil.

 

- Znali smo da je psihički labilan, ali nismo mogli da vjerujemo na šta je spreman. Po svemu sudeći, volio ju je mnogo, ali nisu imali zdrav odnos. Ko će brinuti o djeci sam bog zna - dodaju komšije nastradalog para. 

 

Na lice mjesta izašli su policija i tužilac, koji je izvršio uviđaj.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.