x

BALANS MODELS: Nova škola za manekene i fotomodele!

„Balans“ d.o.o pokreće modnu agenciju za sarajevske mališane i omladinu koji pokazuju afinitete za modu. Tako ćete imati priliku da neke od osnovnih koraka naučite upravo u školi manekenstva i modelinga za djecu uzrasta od 7 do 21 godinu. Škola educira sve one koji žele izgrađivati vlastitu osobnost, postati samouvjereni, naučiti sve o manekenstvu, pravilnom držanju i lijepom hodu, uvježbati scenski nastup i interesantne koreografije, steći nova poznanstva u timskom radu. 

Osnova škole nije u tome da postanete profesionalni maneken i model već da steknete samosvijest i samopouzdanje, lijepo držanje, sjedenje i hodanje, da naučite profesionalno pristupati poslu, a ako uz sve to imate i sve predispozicije da postanete meneken ili model tada ćete znanje i iskustvo koje ovdje steknete znati primijeniti u budućnosti.

 

Škola je koncipirana tako da se polaznici tokom trajanja kursa, pored bazičnog hoda, držanja i stava, obuče i u pogledu zdravih stilova života, njege kože, lica i tijela, zdrave ishrane i vježbe, bontona i važnosti obrazovanja tokom bavljenja modelingom.

 

U „Balans models“-u sve polaznike uče osnovama modne, ali prije svega i životne kulture. Ukoliko niste pretjerano ambiciozan roditelj, djevojka ili mladić i shvaćate da se ništa u životu ne postiže bez poštenog i napornog rada, dobro ste došli u „Balans models“ i njihovu školu za modu i kulturu življenja.

 

U „Balans models“-u poseban naglasak stavljaju na rad s mladima i roditeljima. Rad s djecom je posebno veselje. Pozornost se pridaje stvaranju povjerenja i osjećaju sigurnosti polaznika i njihovih roditelja. Zato je ova škola prije svega mjesto gdje se djeca, tinedžeri, ali i roditelji upoznaju, stiču nove prijatelje i zajedno uče u zdravom okruženju. Posebna prednost je u tome da nisu kao drugi izloženi negativnom utjecaju ulice ili jednostavno neiskorištenom slobodnom vremenu.

 

BALANS TEAM ČINE:

- PSIHOLOG SA RADNIM ISKUSTVOM SA DJECOM I MLADIM

- MIS WATER 2012. GODINE ( Druga pratilja na izboru Planete Zemlje) - DALILA KARŠIĆ

- MANEKENKA I ZAŠTITNO LICE FIRME BALANS D.O.O. - AJLA MEMIĆ

 

PRIJAVE MOŽETE SLATI NA E-MAIL ADRESU:
[email protected] i [email protected]

 

(U prijavi obavezno poslati: IME I PREZIME, DATUM I GODINU ROĐENJA, KRATKU BIOGRAFIJU I SLIKU.)

 

KONKURS JE OTVOREN 30 DANA OD DANA OBJAVLJIVANJA.

 

PRVI KASTING I INTERVJU ĆE BITI OBAVLJEN U PROSTORIJAMA BALANS D.O.O. UL. FERHADIJA BR. 12., 20. MARTA 2016. GODINE SA POČETKOM U 12 SATI.

 

Sve informacije saznajte i na Facebook profilu: „Balans models“
(https://www.facebook.com/Balans-models-471393479733793/?fref=ts)
ili na broj:
060/ 341 18 30 i 066/110-100

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.