x

BAŠKARENJE NA ALPAMA: Emina na zimovanje spiskala 15.000 eura!

Emina Jahović u društvu supruga Mustafe Sandala otputovala je na odmor u mondensko zimovalište Kurševel na Alpima u Francuskoj. Turska pop zvijezda i njegova žena smješteni su u jednom od najluksuznijih apartmana jednog hotela u popularnom ski-rezortu, čiji dnevni najam košta oko 1.000 eura.

600 kilometara staze

 

Destinaciju u kojoj borave Emina i Mustafa mnogi smatraju najekskluzivnijim skijalištem u Francuskoj. Kurševel je već godinama u samom vrhu liste najboljih odmarališta svijeta za ljubitelje skijanja. Cijeli kompleks je dio pojasa Tri doline sa gotovo 600 kilometara staza za skijanje i 200 ski-liftova. Kurševel ne oskudijeva u prirodnom snijegu, ali za svaki slučaj tu je 617 snježnih topova, zahvaljujući kojima u ovom mjestu turisti i ljeti mogu da uživaju u skijanju. Po tome je jedinstven.

 

- Obožavam snijeg i skijanje - napisala je Emina, uz nekoliko fotografija koje je objavila na društvenim mrežama.

 

Poslije aktivnosti na bijelim padinama, Emina i Mustafa se relaksiraju u spa-centru, koji ima bazene s toplom vodom. 

 

Ranije skijali u Austriji

 

Pjevačicu nakon odmora očekuje nastavak promocije albuma, kao i pregovori o angažmanu u „X faktoru“. Par je i ranijih sezona zimu provodio na skijanju. Obično su bili u Austriji, gdje su takođe trošili zavidne svote jer su odsijedali u hotelima koji su izbor i svjetskog džet-seta.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.