x

BAZEN KRIJE NA TAVANU: Ovako izgleda kuća na selu srpskog legendarnog glumca!

Glumac Tihomir Tika Arsić sa suprugom Jelenom najviše uživa kada slobodno vrijeme provodi u porodičnoj vikendici u Belanovici. Vikendica ima malu dnevnu sobu u prizemlju i četiri spavaće sobe: jedna za domaćine, druga za najmlađu djecu Veru i Arsenija, treća i četvrta za Tikine kćerke Lenku i Milicu, koju je dobio u braku sa Biljom Krstić.

- Ovdje je moja majka rasla bez roditelja, kod ujaka, i to je njena ujčevina, da tako kažem. Dedovina. Ne znaš kad je ljepše, ljeti ili zimi. Ova padina, tu im iznesem bale sijena i stavim na ogradu da ne izlete na ulicu i da se ne udare i onda ih pustim da se sankaju. Kad se sjure i zveknu dole u bale... To im je najzanimljivije - priča glumac, i na šaljiv način odgovara na glasine da uz ovu vilu ima i bazen.

 

- Pokazaću vam taj čuveni bazen koji se stalno pominje. Eno ga spakovan na tavanu.

 

Arsić ističe da već godinama umjesto na morskoj obali ljeto njegova porodica provodi na selu.

 

- Posljednjih godina ne idemo na more zbog raznoraznih razloga. Ne idemo na more, ali nam je ovdje prelijepo. Nekad se desi da Arsenija stavim u osam uveče u auto, dovedem ga ovdje, odspavamo nekoliko sati i vratim se nazad u Beograd. Ovdje, inače, i ljeti noću mora jorganče, ali se zato bogovski spava. Žabe, zrikavci, potok... Ima možda nekoliko stotina stanovnika - kaže Tika.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.