x

BEBA (1 GODINA) IZGORJELA U RERNI nakon što su je malo starija braća stavila unutra!

Beba je smrtno stradala nakon što su je trogodišnja braća, kad su ostali sami kod kuće, stavili u rernu. Roditelji su četvero djece ostavili same kod kuće, a svi su mlađi od pet godina. Majka Rayquel Thompson i njen momak su otišli po pizzu, a o tome nisu obavijestili ni baku koja živi u istom bloku.

Kada su se vratili, pronašli su J`zyru s teškim opekotinama, pa su pozvali Hitnu pomoć u svoj dom u Houstonu (Teksas, SAD). Međutim, bilo je prekasno.

 

Detektivka Ronda Pemberton je rekla da su bolničari zatekli mrtvu bebu.

 

– Pronašli smo bebu pored rerne. Čini se da je bio nesretan slučaj.

 

– Ostavili su djecu samu kod kuće. Izvještaji kažu da su išli po pizzu. Djeca su bila sama duže vrijeme, a tada je beba nekako dospjela u rernu – rekla je Estella Olguin iz Službe za zaštitu djece.

 

Zasad nisu podignute optužnice. Prema riječima blizanaca, koji imaju samo tri godine, jedan od njih je stavio bebu u rernu, a drugi je uključio.

 

Kada je stigla majka, koja je u sedmom mjesecu trudnoće s trenutnim momkom, pokušali su oživjeti bebu, ali je ona već preminula. Vlasti nisu uspjeli naći bliže srodnike da brinu o djeci, pa su smješteni u udomiteljske porodice.

 

Sud je utvrdio da postoji neposredna opasnost za ostalo troje djece, pa su majci uzeli djecu.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.