x

BESPLATNA DOSTAVA: Ovo je parfem za kojim žudi svaka žena!

Svi znamo da miris utiče na raspoloženje, pa čak i na način razmišljanja. No, parfemi mogu da kreiraju i mišljenje drugih ljudi o vama... Kreatori parfema često vole da kažu da je miris ``nevidljivi portret osobe koja ga nosi``. Često je dovoljno da na svoje tijelo samo prsnete parfem iz bočice pa da kompletno promijenite imidž. U današnjici je ponuda raznovrsna, no svakako da originalni parfem ne možete pronaći po bilo kojoj cijeni, te u manjim pakovanjima koja nisu originalna. Onlineparfimerija.com je fenomenalno mjesto gdje možete naći originalne parfeme po najboljim cijenama, a na istom mjestu ih možete i naručiti s tim da je dostava potpuno BESPLATNA. 

Ovoga puta vam predstavljamo miris za kojim žudi svaka žena... Miris koji će izludjeti svakog muškarca. 

 

Novi parfem kuće Bvlgari, Goldea, inspirisan je zlatom i svjetlošću. Ime označava „boginju zlata“ (engl. gold + lat. dea). Goldea, koja je izašla u oktobru 2015. godine, predstavlja početak nove kolekcije, više od 10 godina nakon što je započeta posljednja kolekcija Omnia.

 

Kompozicija je orijentalno – cvjetna, odvažna i naglašeno mošusna, a kreirao ju jeAlberto Morillas. Započinje notama kristalnog mošusa, cvijeta narandže, maline i bergamota. Srce uključuje zlatni mošus, ylang-ylang i jasmin. U bazi su smješteni akordi baršunastog mošusa, ambera, pačulija i egipatskog papirusa.

 

Lice reklame koju su snimili Mert Alas i Marcus Piggott je manekenka Isabeli Fontana Miris je dostupan u okrugloj zlatnoj bočici kao 25, 50 i 90 ml Eau de Parfum.

 

Bvlgari Goldea možete naručiti putem Online parfimerije, a trenutno je na sniženju, pa je ovo ponuda koja se ne propušta. Svakako, posjetite Onlineparfimerija.com i uvjerite se u bogatu ponudu parfema. Ne zaboravite, dostava je BESPLATNA.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.