x

BEZ DLAKE NA JEZIKU Aca Lukas otvoreno o drogi: Otkrio da li je i sada konzumira!

Popularni folker Aleksandar Vuksanović Lukas otpjevao je numeru za predstavu „Ljubav u doba kokaina“, a kako je i sam priznao, prošao je kroz pakao narkomanije, međutim, za razliku od predstave, njegov „kraj“ je bio srećan.

Premijera predstave rađene po istoimenom romanu spisateljice i novinarke Simonide Milojković bila je u ponedjeljak uveče u beogradskoj Ustanovi kulture “Vuk Karadžić”.

 

Ova istinita priča govori o ljubavnoj vezi dvoje mladih koji počinju da se drogiraju i ulaze u pakao narkomanije. Glavna junakinja Nina, čiji lik tumači Marijana Mićić, zbog ljubavi prema Marku, koga glumi Marko Marković, uradila je mnoge stvari, pa se čak i navukla na drogu, a folker kaže da se njemu dogodila suprotna situacija.

 

- Ja sam uradio upravo obrnuto. Prestao sam to da radim zbog ljubavi - izjavio je Lukas.

 

Simonida je prezadovoljna kako je publika reagovala, ali priznaje da je imala veliku tremu.

 

- I Aca Lukas je imao tremu. Prošli put kada je bio na generalnoj probi, pozlilo mu je i rekao je da je scene u kojima igraju Marko i Marijana proživljavao u realnom životu. Hvala mu na podršci - ističe spisateljica i novinarka, koja je na premijeri blistala.

 

Numeru za ovu predstavu, zajedno sa Acom, otpjevala je Ivana Selakov, koja nije prisustvovala predstavi jer je trenutno u Dubaiju, dok su sa folkerom bile njegova supruga Sonja i kćerke Miljana, Viktorija i Sofija.

 

Pored njih, u izvedbi su uživali Ljubivoje Ršumović, Katarina Marković, Tanja Vojtehovski i mnogi drugi.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.