x

BEZ SKRIVENIH ``DO``: Veliko sniženje -60% na sve artikle iz kolekcije brenda U.S. Polo ASSN i -50% na brend Cacharel!

U.S. Polo Assn. slavi buđenje prirode sa svom njenom vitalnošću u kolekciji proljeće/ljeto 2016. Brend koji je u novoj kolekciji obuhvatio cvjetne uzorke i boje New Orleans Polo kluba i Američkog kupa, inspiriše romantičnom čipkom, svilom i lepršavim kreacijama.

Ikona stila u sportskom odijevanju, U.S. Polo Assn. predstavlja svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2016. inspirisanu bojama iz prirode, kombinovanim s višegodišnjim vrijednostima sporta polo. U.S. Polo Assn, koji inspiraciju crpi iz pola i svoj dizajn zasniva na sportskoj otmjenosti, kombinovao je vrhunsku udobnost i otmjenost zaposlene žene u svojoj kolekciji za ovu sezonu. Živom dekoracijom, u kojoj energija proljeća susreće toplinu ljeta s cvjetnim uzorcima s Floride, brend je u svojoj novoj kolekciji uhvatio savršeni sklad između sportske udobnosti i ženstvenosti. U.S. Polo Assn. predstavlja novu kolekciju u dva posebna koncepta, Američkog kupa i New Orleans Polo kluba. Proizvodi iz koncepta Američkog kupa uglavnom su u korporativnim bojama plave, crvene i bijele, dok kreacije iz koncepta New Orleans Polo kluba obuhvataju današnje modne trendove cvjetnog dizajna i živopisnih boja kao što su fuksija, žuta, narandžasta, menta, cijani ljubičasta, inspirisane bojama prirode na Floridi. 

 

PRAKTIČNOST JE U DNK BRENDA U.S. POLO ASSN.

 

U jaknama, haljinama i trenerkama iz nove kolekcije, U.S. Polo Assn. koristi tkanine koje polo igrači vole zbog praktičnosti na utakmicama, čime se brend vratio u svoj DNK star 126 godina. Jakne, haljine i pantalone iz kolekcije imaju praktičniju formu jer su u njihovom nastanku korištene pletene tkanine, što omogućava brendu da predstavi udobnost i otmjenost u isto vrijeme. Potpuno prirodne tkanine kao što su lan, viskoza i pamuk u kolekciji su korištene kako bi se obuhvatila udobnost koju omogućuju proljeće i ljeto. 

 

ROMANTIČNA ČIPKA U KOLEKCIJI ZA ŽENE

 

U.S. Polo Assn. kolekcija za žene donosi još ženstvenije i otmjenije odjevne komade, ne zaboravljajući na udobnost nošenja istih u poslovnom svijetu. U ovoj kolekciji pronaći ćete odjevne predmete ukrašene draguljima i biserima, kao i one s modernim cvjetnim uzorcima, sjajnim tkaninama i čipkom, a u skladu s njima su i modni dodaci: cipele, torbe i šeširi plijene pažnju svojim bojama i posebnošću.

 

VITALNOST PROLJEĆA U KOLEKCIJI ZA MUŠKARCE

 

Likra, lan i pamuk koji garantuju udobnost proljeća i ljeta glavni su adut U.S. Polo Assn. kolekcije za muškarce. Cvjetni uzorci se ističu na majicama, dok vesele boje i majice s printom privlače pažnju, a muški džins sa specijalnim detaljima obećava da ni u jednom društvu nećete ostati neprimijećeni. 

 

RASKOŠNE BOJE PRIRODE U KOLEKCIJI ZA DJECU

 

I u dječijoj kolekciji U.S. Polo Assn. za proljeće/ljeto dominiraju boje prirode i cvjetni uzorci. Sloboda pokreta prvo je pravilo u kreiranju odjevnih predmeta za djevojčice i dječake, a kad je u pitanju estetika, djevojčice mogu birati između cvjetnih, prugastih i tačkastih uzoraka, dok su dječacima na raspolaganju karirane košulje u bojama proljeća, te majice, košulje i pleteni džemperi koji će se dobro slagati s bermudama, šorcevima i pantalonama iz iste kolekcije. 

 

NE PROPUSTITE VELIKI POPUST -60% NA SVE ARTIKLE IZ KOLEKCIJE BRENDA U.S. POLO ASSN BEZ SKRIVENIH ``DO`` I POPUST -50% NA BREND CACHAREL BEZ SKRIVENIH ``DO``.

 

Veliko sniženje možete pronaći u sljedećim poslovnicama: 

 

- US POLO ASSN
(BBI Centar - I sprat,
Sarajevo City Center - I sprat,
Konzum Family Centar - Banja Luka,
Grand Centar Ilidža - Multibrand Store Lulu)

 

- CACHAREL
(BBI Centar - I sprat).

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.