x

BEZOBRAZNICA: Jelena Đoković se hvali da je Nole uzbuđen u donjem dijelu tijela! (FOTO)

Jelena Đoković na Instagram profilu kači fotografije na kojima ističe koliko je srećna i zadovoljna u životu, a kada je na slici i muž Novak, onda načisto pošandrca od sreće i privuče mnogo pažnje. Tako je i sa ovom fotkom...

- Da samo možete da vidite drugu polovinu fotografije, pa da shvatite koliko Novak uživa u trenutku. Mada se i nja njegovom licu može vidjeti - napisala je Jelena, a neki prljavi um bi pomislio da govori o njegovom polnom organu. Međutim, u nastavku Jelena objašnjava:

 

- Dok sam ga grlila, divna žena mu je masirala stopala! Na plaži! Pored mora! Zar to nije divno? I to se dogodilo slučajno, primijetila je kako se grlimo i počela da nam govori da nam je potrebna masaža stopala. Naravno, to je Novaku prijalo poslije treninga. Bio je u stanju čiste sreće! Divna stvar u vezi s ljubavlju je ta što mi možemo da budemo srećni jer je osoba koju volimo srećna! Ja se smijem jer volim što je on srećan! Tako da, ova fotografija je o sreći - napisala je Jelena Đoković i ostala živa. 

 

Đokovićeva je na ovaj izliv sreće, napisan po običaju na engleskom jeziku, dobila mnoštvo pozitivnih komentara. 

(Srbija Danas) 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.