x

BH Telecom dobitnik zahvalnice Crvenog križa FBiH za pomoć poplavljenim područjima!

Danas je u hotelu Grand u Sarajevu održana 3. sjednica Skupštine Crvenog križa/krsta Federacije BiH na kojoj je upriličena svečana dodjela zahvalnica donatorima i partnerima za iskazanu solidarnost i učešće u humanitarnoj akciji Crvenog križa/krsta na pružanju pomoći stanovništvu BiH nastradalom u poplavama i klizištima u 2014. godini.

Zahvalnice su uručene brojnim domaćim i stranim udruženjima, organizacijama, kompanijama i pojedincima koji su dali značajan doprinos u obezbjeđenju i distribuiranju humanitarne pomoći ugroženom stanovništvu.

 

Crveni križ/krst je kompaniji BH Telecom dodijelio zahvalnicu za iskazanu pomoć stanovništvu poplavljenih područja kako bi istakli doprinos koji je ova kompanija pružila u svrhu oporavka od poplava. Zahvalnicu je preuzeo izvršni direktor za investicije Adnan Huremović.

 

BH Telecom je tokom strašnih vremenskim nepogoda koje su pogodile našu zemlju prošle godine poduzeo više aktivnosti za pomoć građanima koji žive u poplavljenim područjima u BiH. Kompanija je donirala milion KM Federalnom fondu za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine, a istovremeno je stanovništu najugroženijih područja u BiH podijeljeno više stotina mobitela, kartica, ruksaka, majica, deka i druge opreme.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.