x

BILA BAKSUZ PECONIJU I LIMUNU: Silikonuša krije prljavi veš biznismena!

Silikonuša im donijela nesreću! Biznismen Predrag Ranković Peconi (55) i Milan Narandžić Limun (55), bivši pripadnik surčinskog klana, bili su u društvu iste djevojke kada su upucani u noge, saznaje Alo. Atraktivna djevojka je neposredni očevidac obje pucnjave, vidjela je lice napadača i odlično zna zbog čega su se pokačili, ali još nije saslušana u policiji i neizvijesno je da li će otkriti prljavi veš dvojice biznismena!

- Milan Narandžić Limun lakše je ranjen u lijevu butinu 6. marta u vrijeme ručka, i to u jednoj od najstarijih kafana u Beogradu! Sam je zatražio pomoć u Urgentnom centru, a policiji je rekao da ga je upucao nepoznati muškarac na nekom stovarištu u Malom Mokrom Lugu, pravdajući se da ne zna tačno lokaciju, niti razlog napada. Ispostavilo se, ipak, da nije bio u skladištu, već u kafani u jednom od najprometnijih gradskih bulevara, u koju dolaze viđeni biznismeni, ali i visokopozicionirani kriminalci. Sa njim je bila atraktivna djevojka, koja se 22. marta uveče, sa još dvije drugarice, obrela i u hotelu „Prag” u društvu Peconija, kada je sa šest metaka izrešetan po nogama. Sve tri djevojke su napustile hotel krijući lica. Pitanje je da li će ona smjeti da kaže istinu, ili će se pravdati da je doživjela šok i „da se ničega ne sjeća” - navodi naš izvor blizak istrazi.

 

Kontroverzni biznismen Željko Rutović (55) od 3. aprila je zvanično osumnjičen za pokušaj ubistva Peconija, vlasnika TV „Hepi“. Osim njega, za napad su bile osumnjičene još dvije osobe, ali je protiv jedne od njih povučena krivična prijava, jer je dokazano da u vrijeme pucnjave nije bila u hotelu „Prag”.

 

-  Sukob je izbio zbog privatizacije atraktivnih beogradskih lokala, a motiv pucnjave bila je navodna opaska Rutovića na račun djevojaka koje su sijedile sa Peconijem. On mu je u jednom momentu, tobože, rekao: „Kakve su ti ove silikonuše?!” Peconi je na ovu uvredu reagovao burno i izbila je svađa, koja je prerasla u pucnjavu. Ima indicija da je sukob izbio zbog nekretnina, jer ih je Rutović, navodno, kupovao u ime jednog žestokog momka, koji trenutno izdržava dugogodišnju kaznu u „Zabeli”, a da se Limun nameračio na iste lokale, na molbu veoma uticajnog čovjeka, koji se nalazi iza rešetaka zbog nekoliko tužbi, koje su protiv njega pokrenute jedna za drugom - kaže naš sagovornik.

 

Limun je u „bijeloj knjizi“ MUP-a o organizovanom kriminalu evidentiran kao pripadnik surčinskog klana. Posljednji put je privođen u „Sablji“, ali je pušten jer nije bilo osnova za bilo kakvu krivičnu prijavu. Devedesetih godina je povezivan sa švercom cigareta, krađom automobila, kao i malverzacijama u privredi, ali nikada nije osuđivan. Bio je blizak sa ljudima koji su isprva bili poznati po evidenciji u „bijeloj knjizi“, ali su onda naprasno postali biznismeni.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.