x

BIZARAN DOČEK: Proslavili Novu godinu uz ubijenu pjevačicu Jelenu Marjanović, gledaoci šokirani!

Gledaoci Grand televizije su srpsku Novu godinu dočekali uz pokojnu Jelenu Marjanović! Iako svake godine snimaju i po 30 sati novogodišnjeg programa, čelnici najveće izdavačke kuće odlučili su da za doček emituju stari snimak u kojem je u prvom planu tragično ubijena pjevačica.

To novogodišnje veselje snimljeno je krajem 2015, a dio u kom se pojavljuje Jelena do sada nije emitovan. Ona je u najvećem dijelu programa igrala, dok su njene kolege pevale, a kasnije je s Markom Gačićem otpjevala duet „Ti i ja“.

 

Pozvali smo Jeleninog muža Zorana Marjanovića.

 

- Hvala Grandu što pušta Jecine snimke, da ne padne u zaborav. Samo zli jezici mogu da kažu da to rade da bi podigli gledanost, ja ne gledam to tako. Ja s Grandom imam dugogodišnju saradnju, oni su Jeci mnogo pomogli i zaista su od srca prihvatili njen povratak na scenu. I svaku novu Jecinu pjesmu koju sam uradio Grand je propratio maksimalno. Ona je bila presrećna zbog toga. Da nije bilo Granda, nikad ne bi bile ovjekovečene Jecine posljednje pjesme i emisije, što nama kao njenoj porodici i Jecinim fanovima mnogo znači kao uspomena koja ostaje iza nje - kaže Marjanović.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.