x

BMW Motorrad ponovo rekordno završava godinu!

Iz godine u godinu BMW Motorrad ruši svoje prodajne rekorde. Tako nije drugačije ni na kraju godine na izmaku koja je za bavarskog proizvođača dvokotača bila najuspješnija u povijesti. BMW Motorrad još je prošlog mjeseca nadmašio brojku s kojom je lani zaključio sezonu. Tome je naravno pridonijelo konstantno širenje i obnavljanje game kojem BMW pridodaje ogromnu pažnju…

BMW Motorrad je još jednom nadmašio sam sebe. Dok je lani slavio prodaju 115.215 dvokotača, ove godine Njemački će brand morati kupiti još više svjećica za tortu namijenjenu slavlju jer je još prošlog mjeseca prešao brojku od 116.463 prodana motocikla. Samo prošli mjesec njegova je globalna prodaja bila za 0.9% veća nego u istom mjesecu lani što je u konačnici rezultiralo ukupno boljim prodajnim brojkama.

 

Ovogodišnjoj prodaji itekako su pridonijeli modeli BMW S1000R, BMW R1200RT i BMW R1200GSA koje je BMW pustio u prodaju 2014.. S obzirom na količinu noviteta koji su otkriveni ove jeseni ne sumnjamo kako će i sljedeće godine BMW Motorrad slaviti još jednu uspješnu sezonu.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.