x

BMW Serija 5 Touring s M Performance paketom opreme!

BMW Serija 5 Touring je zahvaljujući M Performance paketu opreme sada još atraktivnija, ali i snažnija.

Za one kojima nije dovoljan standardni model, BMW Serija 5 Touring s M Performance paketom opreme će zasigurno zadovoljiti njihove ukuse. Paket donosi niz opcionih poboljšanja među kojima su dodaci od karbonskih vlakana, novi izduvni sistem, veći naplaci i promjene unutrašnjosti.

 

Onima koji odaberu 540i xDrive Touring model, BMW nudi opciono povećanje snage 3,0-litarskog rednog šestocilindričnog motora s turbopunjačem za dodatnih 34 KS i 50 Nm obrtnog momenta, tako da isporučuje 360 KS i 500 Nm obrtnog momenta. 

 

Kako bi se automobil nosio s dodatnom snagom, M Performance paket uključuje i snažnije kočnice s crvenim kočionim kliještima. Sve komponente su kompatibilne i sa Serijom 5 Sedan.

 

Ako kojim slučajem ni 360 KS nije dovoljno, tu je uvijek Alpina B5 Bi-Turbo s monstruoznih 608 KS i 800 Nm obrtnog momenta u sedan i karavanskoj verziji. Kao što je slučaj sa modelom M5, model s xDrive pogonom će se pojaviti do kraja ove godine. Vozači će imati opciju uključiti samo stražnji pogon za više zabave.

 

Izvor: Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.