x

BMW ponovno redizajnira svoje modele!

Dobra vijest za se ljubitelje BMWa. Legendarni modeli su ponovno izašli iz operacijske dvorane plastičnog kirurga i izgleda još atraktivnije.

Već smo naučeni na rutinu BMWa i njegove cikluse redizajna. Međutim, već nakon godinu dana od posljednjeg redizajna, BMW ponovno uljepšava svoje ljepotice. Iako su neke od promjena zaista minorne moramo priznati da je BMW postigao ono što je htio.  Serija četiri i svi njezini članovi su tako oplemenjeni novim LED svjetlima za maglu, novim paletama boje, odnosno nešto primijenjenim naplatcima za Advantage, Sport Line, Luxury i M Sport pakete opreme.

 

Osim nešto promijenjene vanjštine, BMW je promijenio i interijer. Prvo što uočite nakon ulaska u novu-staru kabinu je više kromiranih detalja, centralna konzola presvučena u novi materijal visokog sjaja koji dodatno podiže atraktivnost. Osim toga, svi kupci od sada pa na dalje mogu birati između tri nove boje materijala za tapeciranje.

 

Što se tiče ne tako davno viđenog M4 CS modela, BMW još nema krajnji datum kad će biti predstavljen tržištu. U osnovi, radit će se o nešto slabijoj verziji M4 GTS. Prema nekim informacijama, ispod poklopca motora nalazit će se agregat zapremnine 3.0 litre s 25 konjskih snaga više u odnosu na serijsku verziju M4. Od ostatka opreme, CS će biti vrlo vjerojatno uljepšan OLED stražnjim svjetlima, odnosno karbon keramičkim kočnicama.

 

S druge strane, M3, kako donosi CarBuzz, dolazi s tek jednom zamjetnom promjenom, novim prednjim krajem modificiranim i posuđenim od M4. Moramo priznati da je ova odluka bila pun pogodak jer M3 sada izgleda još agresivnije no što je bio do sada. Ispod poklopca motora se nisu dogodine nikakve promjene, a sudeći po receptu BMWa, nisu ni trebale. V6 Twin turbo agregat razvija sasvim solidnih 425, odnosno 444 konjske snage. Osim toga, ne treba posebno naglašavati već dokazani ovjes. Možda su neki ostali i razočarani ovim redizajnom, ali bilo kako bilo moramo priznati da Bavarska ekipa zna što radi i to joj ide odlično.

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.