x

BMW sprema model s kojim će konkurirati Tesli Model S!

BMW svoju ponudu električnih i hibridnih automobila pod “i” oznakom planira još širiti. To naravno nije nikakva novost. Ono što je novo jesu informacije o budućem modelu s kojim Bavarci planiraju konkurirati Tesli i njegovoj električnoj limuzini Model S. Za sada se ne zna hoće li taj plug-in hibrid nositi oznaku i5 ili i7, no zna se kako će podloga za njega biti serija 5 s produženim podvozjem koja se trenutno prodaje u Kini…

Dva električna motora i maleni benzinac koji je tu samo da bi povećao doseg automobila bit će osnova modela s kojim će BMW pokušati konkurirati Tesli i njenoj limuzini Model S. Kao podloga za njega bit će iskorišten BMW serije 5 s produženim podvozjem koji Bavarci trenutno prodaju na kineskom tržištu. Što se pak dizajna tiče on će biti mješavina onog Gran Coupe modela serije 6 i nove generacije serije 7.

 

Malo se toga trenutno zna o hibridu koji stiže kao studija 2017. godine. Prema aktualnim glasinama spomenuta konfiguracija pogona omogućavat će mu da on dolazi s prednjim, stražnjim ili pogonom na svim kotačima.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.