x

BOGATI ŠEIK ODLIJEPIO ZA TAMAROM ĐURIĆ: Starleta dobila nevjerovatnu ponudu, a ovo je njen odgovor!

Tokom prvih dana proljeća starleta Tamara Đurić dobila je bračnu ponudu, i to ni manje ni više nego od bogatog Šeika iz Dubaija koji je toliko odlijepio za njom, da želi da se zgodna Srpkinja preseli kod njega, gdje će joj njegovo bogatstvo biti na raspolaganju.

Tamara i šeik su se upoznali preko njenog stiliste. Odmah nakon prvog susreta šeik joj je poslao ponudu da bude njegov gost i da ostane u Dubaiju koliko god želi - rekao je Tamarin prijatelj i dodao da se bivšoj učesnici Farme ova ponuda dopala, zbog čega će je najvjerovatnije prihvatiti.

 

- Ona ima fore do kraja nedjelje da se odluči hoće li otići, ali prema njenim pričama, čini mi se da hoće. Šeik joj je rekao da odgovori na poziv tako što će se samo pojaviti kod njega i da ne treba da mu najavljuje dolazak - kaže izvor.

 

Klaberka nije imala dilemu oko odluke kada je čula da njen budući dragi posjeduje ogroman vozni park i luksuznu vilu u kojoj će živjeti raskošnim životom.

 

- On ima automobile u vrijednosti od više miliona eura, a Tamara obožava dobra kola i sav taj glamur - navodi sagovornik i dodaje da, ipak, postoji jedna stvar koje će Tamara morati da se odrekne ukoliko bude prihvatila ovu primamljivu ponudu.

 

- Ako odluči da ode, Tamara neće smjeti da postavlja fotke na društvene mreže, jer bogati Arapin ne želi da se eksponira. Jedino je tražio od nje da ne koristi društvene mreže kako ništa ne bi procurilo  u javnost - kaže izvor blizak Đurićevoj.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.