x

BOLEST UZELA DANAK: Popularna pjevačica na samrti!

Pop diva Šer tokom perioda kada je bila na vrhuncu slave zarazila se opasnim virusom koji je sada uzeo svoj danak, te je pjevačica u sve lošijem stanju. Tokom osamdesetih godina Šer se zarazla Epstejn-Barovim virusom, koji je vrsta herpesa, koja može da uzrokuje nekoliko vrsta raka, prenosi ``National Enquirer``.

Šer je zbog ovog virusa morala da napravi podužu pauzu, a veliki povratak napravila je prije tri godine albumom ``Closer To The Truth`` , kao i turnejom ``Dressed To Kill``, ali pjevačica je ubrzo morala da otkaže seriju koncerata jer ju je virus ponovo napao.

 

Pjevačica sa dugogodišnjom karijerom dala je milione kako bi se zauvijek otarasila ovog virusa, ali njena borba nije uspjela, te je danas Šer u nikad lošijem stanju, a kako je otkrio izvor ona je svjesna da dolazi njen kraj, ali ne želi nikoga da opterećuje svojom bolešću.

 

- Ona želi da umre na miru i da ne opterećuje nikoga svojim problemima - rekao je izvor.

 

Kako je svjesna da zbog bolesti neće dugo poživjeti, riješila je da ostavi svoje multimilionsko imanje svoj porodici, prenosi ``Radar Online``.

 

- Šer želi da ostavi sve nesuglasice koje je imala sa porodicom, i želi da bude sigurna da će svi nakon njene smrti biti obezbijeđeni stambeno i finansijski.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.