x

BOLNI GUBITAK: Velika tragedija pred Uskrs u porodici Nataše Bekvalac!

Bekvalčeva je dan pred najveći hrišćanski praznik izgubila dedu, za kog je bila veoma vezana. Dok se Nataša Bekvalac spremala za proslavu Uskrsa, na Veliku subotu bitku sa bolešću izgubio je najstariji član njene porodice. Pjevačica o smrti dede ne želi da priča za medije, veoma je teško podnijela ovaj gubitak, ali se zbog kćerke Hane potrudila da tradicionalno obilježi Uskrs.

- Kao i svake godine, Uskrs smo obilježili u Novom Sadu. Kristina i ja smo sa našim djevojkama otišle kod mame i tate – kaže Nataša.

 

Ona objašnjava da se u njihovoj porodici tradicija veoma poštuje, naročito kad je riječ o velikim praznicima. Tako su njena kćerka Hana, koju ima iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, i Petra, nasljednica njene sestre Kristine, sa bakom Mirom farbale uskršnja jaja.

 

- Na našem salašu nadomak Novog Sada djevojke su sa bakom farbale jaja i uživale u potpunoj slobodi. To su dani kada uvijek konstatujem isto - kolika je moć i snaga porodice - kaže Bekvalčeva.

 

Osim zbog smrti dede, ove godine sestrama Bekvalac podrška porodice je potrebnija nego ikad, s obzirom na to da su i Nataša i Kristina nedavno okončale turbulentne veze. Naime, pjevačica je raskinula vjeridbu sa manekekenom Vladom Vuksanovićem, dok je kreatorka odustala od obnovljene veze sa bivšim mužem Ivom Martinovićem.

 

Izvor:Dnevno.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.