x

BOMBA NA FARMI: Ulazi starleta zbog koje će KRISTIJAN da pobjegne preko ograde (FOTO)

Farmere čeka - PAKAO: Kraljica silikona Tijana Đuričić, inače Kristijanova bivša djevojka ulazi na ``Farmu`` da razmontira glavnog favorita i najveću zvijezdu ``Farme 6``

Ona se zove Tijana Đuričić, ona je starleta, ona je Kristijanova bivša djevojka… Ako vam ni to ništa ne znači – ona je “Kraljica silikona” i ona ulazi na “Farmu” da razmontira glavnog favorita i najveću zvijezdu “Farme 6″ – Kristijana Golubovića.

 

Kako saznaje Telegraf, na imanje u Lisoviću ući će djevojka koja je proteklih par godina punila duplerice i jet set strane medija kao zvijezda noćnih klubova i kao jedna od dvije, medijski nazvanih – “kraljica silikona” (Druga je Sanja Jojić).

 

I dok je za neke ona seks-bomba, a za druge djevojka koja se unakazila pretjerujući sa implantima i kolagenima, za Kristijana će ona biti “NOĆNA MORA”, posebno ako se zna istorijat njihove “veze” i “sukoba”.

 

“Tijana je dobila ponudu i po svemu sudeći ući će za desetak dana, sa samo jednim zadatkom – da pokuša da ponovo zavede Kristijana. Ako se zna da je on više bježao od nje posljednjih mjeseci, nego od policije – novi spektakl na Farmi je zagarantovan”. Možda nas napolju čeka vrući kraj ljeta i početak jeseni, ali učesnike Farme tek čeka – PAKAO!

 

Izvor: telegraf.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.