x

BOSANCI I HRVATI DOŽIVJELI UZ KARLEUŠU KOLAPS I TRANS: Tri noći zaredom se tražila karta više!

Muzička zvijezda Jelena Karleuša, prvi put nakon televizijskih predstavljanja novih pjesama gostovala u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a za nastupe se tražila karta više. Energična pjevačica priredila muzičko sceni performans koji je zapalio masu - tri noći zaredom. 

Nove pjesme Jelene Karleuše ``Bankina`` i ``Ostavljam te`` bosanskohercegovačka i hrvatska pubika je imala priliku slušati uživo, prvi put nakon spektakularne promocije u finalu Zvezda Granda. 

 

Jelena Karleuša je održala tri fantastična nastupa, tri noći zaredom. Energična i vatrena, kakvu je svi poznajemo, Jelena nije dala toplotnim udarima, niti velikim scenskim naporima da je savladaju, te je zarad sjajnog provoda, na svakom od koncerata dala 100% sebe. 

 

Prvo se tresao Travnik. Iako je u ovom gradu gostovala još početkom godine, za Jelenin nastup se tražila karta više. Publika je na ovaj događaj pristizala iz centralnih gradova BiH, tako da je oko 2000 ljudi uživalo u performansu kakav će se dugo pamtiti. Ništa manje opsadno stanje nije bilo i noć kasnije u Cazinu. Također, JK je bila gošća ovog grada prije par mjeseci, što nije spriječilo vatrene fanove da i ovoga puta budu dio spektakla. Treću noć je uslijedio nezaboravan koncert na otvorenom - u Makarskoj, gdje je Jelena oborila ovogodišnji rekord, tako da je potukla i ``domaćina`` Severinu, koja je nastupala na istom mjestu prije par dana. 

 

Bosanska i hrvatska publika je sa Jelenom horski pjevala njene velike hitove, no ipak, najburnije je bilo uz ``Bankinu`` i ``Ostavljam te``. Ove pjesme su oborile sve YouTube rekorde kada je Balkan u pitanju, stoga i ne čudi što je uz njih vladao pravi kolaps i trans. Jelena nastavlja ljetnu turneju, a već u narednom periodu gostuje u Ključu (5.8.), Herceg Novom (6.8.), Novom Pazaru (8.8.), Mostaru (9.8.), Poreču (11.8.), Orašju (12.8.), Linzu, Offenbachu, Bernu, Beču, Cirihu, Novom Sadu, Sttugartu...

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.