x

BRUKA I SRAMOTA VODITELJKE: Marijana Mićić pred djecom u studiju Pinka...

Marijana Mićić divljala je pred djecom prije proglašenja pobjednika u superfinalnoj večeri takmičenja „Pinkove zvezdice“.

Voditeljka je pobijesnila kad je vidjela da na stolu pored bine nema njenih papira, zbog kojih je napravila frku. Pored toga što je vikala, ona je psovala pred nekoliko učesnika ovog muzičkog šoua koji su bili oko nje, kao i pred brojim ljudima iz publike.

 

- Kad je sišla sa scene da se odmori dva minuta dok je takmičar pjevao, Marijana je odmah počela da drami. Nije mogla da obuzda svoju nervozu jer joj papiri nisu bili na stolu i počela je da se breca na ženu koja je stajala pored nje. Prvo je pregledala cijelisto, a potom je pobacala stvari iz ruke. Dečko iz organizacije odmah je dotrčao i donio joj to što je tražila, a onda se ona još više iznervirala što sklanjaju njene stvari bez njenog odobrenja - priča naš izvor s lica mjesta.

 

Voditeljka se tresla dok je izgovarala ružne riječi, pritom se nije obazirala na djecu oko nje, koja su sve to slušala.

 

- Mićićeva nije mogla da iskontroliše svoje ponašanje, pa je sjedeći mlatarala rukama i nogama, a riječnik joj je bio uličarski. Mladić je smirivao i pokušavao da joj objasni da nema razloga za paniku. Njeno divljanje kratko je trajalo, smirila se kad joj je šminkerka popravila sjaj na usnama. Nasmijana je izašla na scenu, kao da ništa nije bilo - rekao je naš izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.