x

BRUKA U PODGORICI: Nastup Baneta Mojićevića prekinut zbog droge!

Nastup Baneta Mojićevića u popularnoj podgoričkoj diskoteci prekinut je usljed racije, javljaju crnogorski mediji. Više od 500 gostiju diskoteke u Podgorici u petak je završilo na ulici, kada su ekipe Centra bezbijednosti Podgorica i Posebne jedinice nenajavljeno došle u klub. Prilikom racije pronađena je i manja količina paketića u kojima se uglavnom nalazio kokain.

Ekipe u uniformi i civilu upale su u klub oko jedan sat poslije ponoći, neposredno nakon što je Bane Mojićević počeo da pjeva.

 

- Prvo su krenuli od obezbjeđenja i ostalog osoblja kluba, a onda i gostiju, koje su potom puštali napolje jedno po jedno. Kada su potpuno ispraznili lokal, započet je i detaljan pretres klupskog mobilijara, separea, toaleta… Pronađena je manja količina odbačene droge kokain i marihuana - rečeno je Dnevnim novinama iz policije.

 

Sve vrijeme dok je trajala racija, obezbjeđenje lokala je bilo postrojeno ispred diskoteke, sa raširenim nogama i rukama prislonjenim o zid, a saobraćaj je bio zatvoren.

 

Inače, ova diskoteka je nedavno otvorena, ali je od početka pod budnim okom policije zbog spekulacija da su vlasnici članovi kriminalne grupe koja se dovodi u vezu sa serijom ubistava širom Crne Gore.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.