x

BRUTALNO UBISTVO? Djevojku našli obješenu, životinje jele njen leš!

Tijelo ženske osobe izgriženo skoro do granice neprepoznatljivosti pronađeno je kako visi na drvetu. Eliz Dalemajn (30) iz Belgije pronađena je mrtva u aprilu na Ostrvu smrti na Tajlandu. Njeno tijelo, koje su gušteri izgrizli maltene do granice neprepoznatljivosti pronađeno je obješeno o drvo. Iako se prvo sumnjalo na samoubistvo, porodica je tražila da se pokrene nova istraga jer vjeruju da je Eliz neko ubio.

Nedavno se pojavio snimak sa sigurnosnih kamera na kojem je Eliz posljednji put viđena živa. Eliz je usnimljena kako sa rancem na leđima prolazi kroz park. Sumnje da je ubijena dodatno potpiruje činjenica da se pod lažnim prezimenom prijavila u hotel gdje je boravila prije smrti, piše Dejli Mejl.

 

Prema navodima izvora iz istrage, Eliz je u knjizi gostiju izbrisala prezime Dalemajn i upisala prezime Duboa.

 

- Ona se prijavila u hotel 19. aprila pod lažnim imenom. Tražila je najjeftiniju sobu, a osoblju na recepciji nije čak htjela ni pasoš da da, već je rekla da će to učiniti kasnije - kaže izvor.

 

Devet dana kasnije njeno tijelo pronađeno je u obližnjoj šumi obješeno o drvo.

 

Isto tako je otkriveno da je Eliz bukirala avionske karte za provinciju Šumpon na sjeveru Tajlanda, kao i da je jedan dio prtljaga stigao tamo pod njenim imenom iako je ona bila uveliko mrtva.

 

Njena majka Mišel je ogorčena na policiju i sumnja da nešto kriju.

 

- Obećali su mi da će mi dati izvještaj sa obudukcije. Nikad ništa nisam dobila - tvrdi Elizina majka.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.