x

BRUTALNO UBISTVO KARATISTE SNIMILE KAMERE: Uhvatio ga je za kosu i pucao mu u usta!

Ubicu karitiste Vlastimira Miloševića (34) koji najprije izrešetan, a potom i brutalno ovjeren ispred stana u centru Beograda, snimile su kamere. Policijski tehničari pokušavaju da izoštre snimak i što bolje skinu lik napadača, a na osnovu videa i izjava svjedoka pokušaće da naprave i foto-robot ubice!

- Na snimcima se vidi da je napadač čekao žrtvu da izađe iz svog stana. Po svemu sudeći, i ranije ga je pratio, s obzirom na to da je znao njegove navike. Zanimljivo je i to što se na snimku vidi da je Milošević primijetio ubicu, koji ga je čekao preko puta ulice, i pokušao da mu umakne. Jurnjava je trajala tridesetak metara, poslije čega je ubica sustigao Miloševića, koji je ranjen u noge pao na šine. Uhvatio ga je za kosu i pucao mu u usta, a potom pješice pobjegao. Sumnjamo da je ubica imao pomagača, koji ga je čekao nekoliko ulica niže - dodaje sagovornik koji je imao uvid u snimak.

 

Inspektori su prethodna dva dana saslušali prijatelje ubijenog Vlastimira Miloševića, pokušavajući da od njih saznaju motiv likvidacije. Svi su tvrdili da ne znaju ništa o Miloševićevim vezama s narko-dilerima i da vjeruju da je stradao zbog posla kojim se bavio, a to je obezbjeđenje u klubovima.

 

- Vlastimir se zamjerio nekim opasnim momcima u klubu gdje je radio. Vjerovatno je pretukao nekoga koga nije smio. On nije švercovao kokain, bar mi kao njegovi prijatelji to nismo znali - kaže on.

 

Milošević je ubijen u ponedjeljak rano ujutru ispred zgrade u kojoj živi. Do sada je dva puta hapšen zbog nasilničkog ponašanja, a operativna saznanja policije govore da se bavio prodajom kokaina.

 

Međutim, on nijednom nije bio uhapšen zbog narkotika. Bio je blizak sa Nemanjom Prodanovićem, koji je uhapšen u Beču 2014. godine zbog šverca oko dva kilograma kokaina. Nerazdvojan prijatelj bio je i sa Vladimirom Đurovićem, koji je u bjekstvu zbog sumnje da je ubio navijača Velibora Dunjića na splavu u maju 2015. godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.