x

BRUTALNO UBISTVO U VAGONU: Otkriveno ko je žena ubijena kocem, policija pokušava da odgovori na jedno KLJUČNO PITANJE!

Žena, koja je pronađena mrtva u nedjelju ujutru u napuštenom vagonu na Željezničkoj stanici u Beogradu je, kako saznaje ``Blic`` Ivana V. (37) iz Zemuna. Obdukcija njenog tijela još nije urađena, ali prema tragovima nađenim u vagonu, Ivana je ubijena udarcima drvenim kocem koji je nađen pored njenog tijela. 

Na glavi i licu ubijene, konstatovane su brojne povrede, a nađena je i bez donjeg dijela odjeće, zbog čega se ne isključuje mogućnost da je prethodno silovana.

 

Na informativni razgovor, za sada je privedeno nekoliko osoba koja su imala saznanja o Ivaninom životu, a među njima je i mladić koji je otkrio zločin.

 

- On je u vagon ušao oko 10.40 sati u nedjelju ujutru, zatekao je mrtvu i o tome obavijestio skretničare, a zatim otišao prije dolaska policije. Istog dana je identifikovan, priveden i saslušan ali za sada nema indicija da je on umiješan u zločin, zbog čega je i pušten - kaže za ``Blic`` izvor iz policije.

 

Prema do sada prikupljenim podacima, Ivana se u vagon doselila nedjelju dana prije nego što je ubijena, a živjela je od novca koji je zarađivala baveći se pros*itucijom.

 

- Dan prije zločina je kod nje bio jedan muškarac, koji je otišao oko 14 sati. Ivana je poslije toga viđena, posljednji put oko ponoći. Sada je ključno pitanje ko je kod nje bio u noći između subote i nedjelje. Problem je, međutim što su kod nje dolazili i migranti, koje je teško identifikovati, i što predstavlja oteževajuću okolnost u istrazi - kaže naš izvor.

 

Skretničari na Željezničkoj stanici sa kojima je Ivana uspostavila kontakt po dolasku na stanicu, kažu da nisu znali njeno ime, jer im se nije predstavila.

 

- Rekla nam je samo da je iz Zemuna, da je otac izbacio iz kuće i da nije imala gdje da dođe osim na stanicu. Večerala je sa nama u petak uveče. Vidjelo se da je čista, uredna žena ali sa teškim životom, iz kog nije mogla da se ``iščupa``. Upozoravali smo je da nije bezbijedno da tu ostane, da dolaze sumnjivi tipovi, migranti. Ona, prosto nije imala drugi izbor - kažu skretničari.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.