x

Baksuzi: Ukoliko ste u horoskopu jedan od ova tri znaka, predstoji vam težak period!

Svi ponekad imaju malerozne situacije, ali nekim od znakova se to dosta češće dešava ili se to njima samo čini. Pročitajte koji znaci su najveći baksuzi i zašto.

Djevica

 

Djevica boluje od pedanterije i perfekcije u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta ona je u stanju da riba stan do besvijesti. Neće stati dok sve nije na svom mjestu i to po njenom strogom rasporedu.

 

Takve su i u životu, sve mora biti besprijekorno organizovano i na mjestu, ako nešto krene po zlu odmah će krenuti da ispravljaju krive Drine i da se pitaju zašto baš to njima da se desi. Od nekog sitnog problema su u stanju da naprave ogromnu dramu.

 

Vaga

 

Vaga je veliki borac za pravdu i uvijek teži da sve razotkrije i raskrinka, iako to nije u njenom interesu. Ona će nepravdu vidjeti na svakom koraku, a tuđe probleme je u stanju da doživji kao svoje.

 

Pošto je velika esteta, najveća nepravda za nju lično je starenje. To je njen najveći neprijatelj sa kojim se ne miri dok je živa.

 

Ribe

 

Ribe imaju svoju viziju svijeta, koji je blizu savršenstva i teško dolaze u dodir sa realnošću. Kada skinu ružičaste naočare i ugledaju pravo stanje stvarnosti, teško će se racionalno nositi sa tim. Na probleme zato nerijetko reaguju veoma burno, ponekad i neuračunljivo.

 

Kada se nađu pred nekom teškom ili naizgled nerješivom situacijom, nije iznenađujuće da pokušaju da je riješe pod dejstvom alkohola jer se tako “lakše” suočavaju.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.